AsayişManşet

Bodrum’da Düzensiz Göçmen Operasyonu

10 Şüpheli Gözaltında

 

Bodrum’da 4 Aralık günü yapılan çalışmalar sonucunda,84 düzensiz göçmen yakalanırken 10 şüpheli gözaltına alındı.

Sahil Güvenlik Komutanlığı resmi internet sayfasında yapılan bilgilendirme şöyle:

“04 Aralık 2023 tarihinde saat 19.10’da, Muğla ili Bodrum ilçesi açıklarında görevli Sahil Güvenlik Botu (KB-112, KB-32) tarafından tespit edilen hareketli lastik bot durdurulmuş ve içerisindeki 58 düzensiz göçmen yakalanmıştır.

04 Aralık 2023 tarihinde saat 19.25’te, Muğla ili Bodrum ilçesi açıklarında lastik bot içerisinde bir grup düzensiz göçmen olduğu bilgisinin alınması üzerine görevlendirilen Sahil Güvenlik Botu (TCSG-1) tarafından hareketli fiber karinalı lastik bot durdurulmuş ve içerisindeki 19 düzensiz göçmen yakalanmıştır. Olay ile bağlantılı olarak İlçe Jandarma Komutanlığı ile müştereken yapılan takip neticesinde karada 6 göçmen kaçakçısı şüphelisi yakalanmıştır.

04 Aralık 2023 tarihinde saat 21.50’de, Muğla ili Bodrum ilçesi açıklarında yelkenli tekne içerisinde bir grup düzensiz göçmen olduğu bilgisinin alınması üzerine görevlendirilen Sahil Güvenlik Botu (KB-109) tarafından hareketli yelkenli tekne durdurulmuş ve içerisindeki 1 göçmen kaçakçısı şüphelisi yakalanmıştır. Olay ile bağlantılı olarak İlçe Jandarma Komutanlığı ile müştereken yapılan takip neticesinde karada 4 düzensiz göçmen ve 3 göçmen kaçakçısı şüphelisi yakalanmıştır.”

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu