EkonomiManşet

Akyarlar Kafenin Açılış Töreni Yapıldı

 

Bodrum Belediye tarafından yapımı tamamlanarak vatandaşların hizmetine sunulan Akyarlar Kafenin açılış töreni yapıldı

24 Mart Pazar günü Bodrum Belediye AŞ Akyarlar Kafe açılış töreni geniş bir katılımla gerçekleşti. Açılış törenine Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, CHP Muğla Milletvekili Süreyya Öneş Derici, CHP Parti Meclisi Üyesi Baran Bozoğlu, CHP İlçe Başkanı Tuna Işın, Meclis Üyesi Bodrum Belediye Başkan Adayı Tamer Mandalinci, CHP ilçe örgütü üyeleri, Akyarlar Muhtarı Ali Billor, ilgili birim müdürleri ve personelleri ile vatandaşlar katıldı.

Açılış töreninde Bodrum Belediye Başkanı ve Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ahmet Aras, vatandaşlar tarafından ilgi ile karşılandı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ardından açılış konuşmalarının yapıldığı törende söz alan CHP Muğla Milletvekili Süreyya Öneş Derici, sosyal belediyecilik anlayışına değindiği konuşmasında, “Bizler Cumhuriyeti temsil eden Atatürk’ün evlatlarıyız. Bizim belediyecilik anlayışımız bu noktada başlıyor ve bu noktada devam edecek” dedi.

Meclis Üyesi Bodrum Belediye Başkan Adayı Tamer Mandalinci, “Yeni bir döneme, bir yeniliğe ve gerçekten mutlak bir iş birliğine bizler hazırız. Bir Bodrumlu Büyükşehir Belediye Başkanımız olacak olması bizler için bir gurur. Sizler için sizlerin istediği bölgelerde hem belediye kafe hizmetlerimizi hem çocuklar için kreş hizmetlerimizi hem de vatandaşlarımız için üniteler açacağız” ifadelerini kullandı.

default

Akyarlar Muhtarı Ali Billor, bu tesisi kazandırdığı için Başkan Aras ve emeği geçenlere teşekkür etti.

PM Üyesi Baran Bozoğlu ise halkçı belediyeciliğin ve sosyal belediyeciliğin ne kadar önemli olduğunu bu projelerle daha iyi anladıklarını ifade ederken bu projeleri Türkiye’nin her yerine yaymanın önemine değindi.

Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, benzer tesislerin yapımına devam edeceklerini söyleyerek, “Belediyenin sosyal tesisleri, kafeleri, restoranları, kent lokantaları her tarafta olmak durumunda. Her yere bu lokantalardan yapacağız. Biz geldiğimizde 12 tane vardı. Bugün 31’incisini açıyoruz” dedi.

Başkan Aras, 5 yıllık dönemde faaliyete geçirdiği hizmetleri anlattığı konuşmasında, “Bu 5 yıl boyunca Bodrum’un altyapı sorunlarına çok büyük bir yatırım yaptık. Büyükşehirle beraber, Turizm Bakanlığıyla beraber koordinasyonu sağladık. Bugün Turgutreis’te 250 bin kişilik arıtma testi yapıldı. Hiç kanalizasyonu olmayan yerler vardı. 5 yılda oralar da kanala kavuştu. Artan nüfusa hizmet edecek enerji altyapısını da Bodrum’a sağladık. AYDEM’le ortak çalışmalar yaparak yeni trafo tesisleri ve direkleri de yer altına alarak yeni tip aydınlatmaları, yeni direkleri her yere kazandırdık” diye konuştu.

Tören, Başkan Ahmet Aras ve protokol üyelerinin kurdele kesimiyle son buldu.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu