EğitimGündemManşet

TRAFİK BİLİNCİ AŞILANIYOR

trafik bilinciSürücü Eğitimcileri Konfederasyonu ile Özel Eğitim Kurumları Genel Müdürlüğü arasında imzalanan protokol ile ülkemizdeki resmi ve özel bütün okul öncesi ve ilkokul öğrencilerimize trafik kuralları ile trafikte uyulması gereken davranışların neler olacağın öğretilmesi ve trafik bilincinin kazandırılması amaçlanıyor.

Sosyal sorumluluk projesi olan ve trafik bilincini arttırmak amaçlı imzalanan protokol gereği eğitimler Bodrum İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Güler Mustafa Kızılağaç İlkokulunda başlatıldı.

Bodrum İlçe Milli Eğitim Müdürü Emin Geçin, Şube Müdürleri Mustafa Semiz, İsmail Zehir ve Eyüp Demirci’nin de katılımları ile başlatılan eğitim faaliyetlerinde, projenin Bodrum sorumlusu Usta Öğretici Salih Zeki Yalçın tarafından öğrencilere sunum yapıldı.

Proje açılış töreninde konuşma yapan İlçe Milli Eğitim Müdürü Emin Geçin; “Sevgili öğrencilerimiz. Sizler bizler için çok değerlisiniz, çok önemlisiniz. Yarınlarda bu ülkeyi hak ettiği noktaya siz taşıyacaksınız. Sizin her yönlü yetişmeniz gerekmektedir. Bakanlığımızın yürüttüğü eğitim faaliyeti okul öncesi ve ilkokullarda trafik kurallarının öğretilmesi, trafikte davranış bilincinin zihinlerde yer etmesi için Türkiye’nin her köşesiyle birlikte bu saat itibarı ile İlçemizde de bu eğitim başlamıştır. Bu eğitimin hayırlara vesile olmasını diliyor, emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Yapılan törenin ardından öğrencilere eğitim verilmesi çalışmaları başladı.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu