AsayişGündemManşet

BİR KİŞİNİN DAHA CESEDİ BULUNDU…

Göçmen cenaze-bodrumBodrum ilçesinden Yunanistan’ın Kalimnos Adası’na yasadışı yollardan kaçak taşıyan bir botun batması sonucu 16 kişi kurtarılmış 2 kişinin ise cesedine ulaşılmıştı. 8 kişinin kayıp olduğu olayda bugün Kadıkalesi kıyısında yapılan arama çalışmalarında 1 kişinin daha cesedine ulaşıldı.

Gümüşlük açıklarındaki Kardak Kayalıkları yakınlarında, yasa dışı yollardan Yunanistan’ın Kilimli (Kalimnos) Adası’na geçmek isterken bindikleri botun batması sonucu 2 kişi ölmüş, 16 kişi ise Sahil Güvenlik ekiplerince kurtarılmıştı. Yaşanan facia sonucu kayıp olan 8 kişi için arama çalışmaları başlamıştı. Bölgede bugünde devam eden arama kurtarma çalışmalarında 1 erkek cesedi bulunduğu öğrenildi. Denizden çıkarılan ceset Bodrum Devlet Hastanesi morguna, buradan da Muğla Adli Tıp Kurumuna otopsi için gönderildi.

Kayıp 7 kaçak için Türk ve Yunan sahil güvenlik botları tarafından bölgede arama kurtarma çalışmaları sürerken, tekneyi kullanan Türk kaptanın ise tutuklandığını öğrenildi.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu