ManşetSpor

Lidere Yenildik

Denizin Kızları Evinde Yara Aldı

 

Hentbol sahalarının Bodrum temsilcisi Armada Praxis Yalıkavak Spor Kulübü Hentbol Takımı, THF Kadınlar Süper Ligi 2023-2024 Sezonu ikinci devre maçlarının ikincisinde lig birincisi Konyaaltı Belediyesi ile karşılaştı.

Lig sıralamasında 2. Sıradaki pozisyonunu korumak için sahaya çıkan Denizin Kızları, maçın ilk anlarından itibaren maçta rakibi ile kıyasıya bir mücadeleye girdi. Karşılıklı gelişen ataklar ile ilk yarıyı 12-14 tamamlayan Denizin Kızları, Konyaaltı Belediyesi ile ikinci devrede karşılıklı gelişen ataklar ve gelen goller sonunda mücadeleden 24-29 mağlup ayrıldı.

12.Hafta karşılaşmalarında Kastamonu belediyesinin Yenimahalle’ye yenilmesi ile averajla ikinciliğe yükselen Armada Praxis Yalıkavak, ligin nmağlup birincisi olan Konyaaltı maçı sonrasında 18 puanla 3. Sırada bulunuyor..

Armada Praxis Yalıkavak, 14. Hafta mücadelesinde 31 Ocak Çarşamba Günü saat 17:30’da Gazi Mustafa Kemal Atatürk Spor Kompleksi Spor Salonu’nda Yenimahalle Belediyesi ile oynayacak.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu