EğitimGündemManşetSpor

SALONSUZ LİSEDEN BAŞARI

Ayşe Gülsevim Ali Rüştü Kaynak Anadolu LisesiGümbet Mahallesi’ndeki Ayşe Gülsevim Ali Rüştü Kaynak Anadolu Lisesi spor alanındaki başarılarıyla da dikkat çekiyor.

Okulun spor salonu bulunmadığı halde salon sporlarında başarıdan başarıya koşuyor okul takımları antrenmanlarını da başka liselerin spor salonlarında gerçekleştiriyor.

Ayşe Gülsevim Ali Rüştü Kaynak Anadolu Lisesi Beden Eğitimi öğretmenleri Gökben Özbay ve Burcu Belli’nin koordinatörlüğünde çalışan voleybol ve basketbol takımlarının aldığı başarılı sonuçlar dikkat çekiyor.

Öğrencilerin disiplinli çalışması ve azimleri sayesinde kız voleybol ve erkek  basketbol branşında okullar arası turnuvalarda ilçe birinciliğini elden bırakmıyor.

Beden eğitimi öğretmenleri Özbay ve Belli başarıları elde etmek için azimle çalıştıklarını ifade ederek, “Gümbet Ayse Gülsevim Ali Rüştü Kaynak Anadolu Lisesi olarak çok çalıştık, yılmadık konsantre olduk ve birinciliği hak ettik.” diye konuştular.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu