AsayişGündemManşet

HAVA KARARINCA ORTAYA ÇIKIYORLAR

polis-göçmenAvrupa’ya geçebilmek için Türkiye’deki son durakları olan Bodrum’a gelen sığınmacılara emniyet güçleri göz açtırmıyor.

Çğunlukla Suriye, Afganistan ve Pakistan uyruklu göçmenler çoluk çocuk ölümü göze alarak insan tacirlerine verdikleri para karşılığı denize açılmak için fırsat kollarken Bodrum İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince yakalanıyor. Önceki gece alınan ihbarları değerlendiren ve çıkış noktalarında görev yapan çok sayıda polis ekibi birçok göçmeni yakaladı.

Son olarak Bitez Mahallesi’nde sokak arasında içlerinde çocuk ve kadınların da bulunduğu 18 sığınmacı yakalanarak Bodrum İlçe Emniyet Müdürlüğüne götürüldü. Sokak arasında kıstırılan mülteciler bir müddet polise direndi. Kısa süreli kovalamaca ardından yakalanan mülteciler için takviye polis ekipleri olay yerine sevk edildi. Sırtlarında çantaları, bazılarının kucaklarında bebekleriyle umut yolculuğuna çıkan göçmenler tek tek kontrol edildi.

Kontrollü şekilde polis minibüsüne bindirilen sığınmacılar Emniyet Müdürlüğüne götürüldü. Burada işlemleri tamamlanan göçmenler il dışına sevk edildi.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu