AsayişGündemManşet

GÜVENLİK TEDBİRLERİNİ YERİNDE İNCELEDİ

301220172Vali Civelek, yılbaşı için alınan güvenlik tedbirlerini yerinde inceledi.

Muğla Valisi Esengül Civelek Vatandaşların yeni yıla huzur ve güven içerisinde girmesi için yapılan yol uygulamalarını yerinde inceleyerek denetlemelerde bulundu.

Muğla -Marmaris karayolu üzerinde bulunan Çetibeli kontrol noktasında yapılan incelemesinde Vali Civelek’e Marmaris Kaymakamı Celalettin Yüksel, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Coşkun Sel, İl Emniyet Müdürü Hakan Çetinkaya eşlik etti.

Vali Civelek karayolunda seyahat etmekte olan vatandaşların yeni yılını kutlarken, vatandaşlar da alınan güvenlik tedbirlerinden duydukları memnuniyeti dile getirdiler.

Sonrasında Vali Civelek, icra edilen “Huzur ve Güven” yol uygulamasını inceleyerek, “Ülkemizin önemli turizm merkezlerinden biri olan ilimizde yeni yıllarını geçirmek üzere gelen misafirlerimizin yılbaşını huzurlu ve güvenli bir şekilde geçirmeleri için gerekli tüm tedbirlerin alındı. Bu vesileyle; hizmet etmekten onur duyduğum çok değerli Muğlalı hemşerilerimin, kamu vazifelerini icra etmekte olan bütün mesai arkadaşlarımın, aziz milletimizin yeni yılını kutlar, sağlık, afiyet, huzur, mutluluk, başarı dolu bir yıl dilerim.” diye konuştu.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu