GündemManşetSpor

Bodrumspor Finalde

Başarılı Futbolu Gollerle Süslediler

 

TFF 2. Lig Play-Off yarı final ikinci maçında deplasmanda Bayburt İl Özel İdarespor ile karşılaşan Bodrumspor, 3-0 galip gelerek finale yükseldi. Bodrumspor’un rakibi, bu akşam oynanacak maçtan sonra belli olacak.

Temsilcimiz Bodrumspor, geçen Cuma günü evinde 3-1 kazandığı maçın rövanşında deplasmanda Bayburt İl Özel İdarespor ile karşı karşıya geldi. Genç Osman Stadyumu’nda oynanan maç öncesinde gerginlik yaşandı.

Bodrumspor kafilesi, stadyum girişinde küfürlü tezahüratlarla karşılandı. Maç öncesi ısınmayan çıkan futbolcular, bu kez Bayburtlu oyuncular ve teknik heyetin tepkisiyle karşılaştı, saha karıştı. O esnada taraftarların sahaya yabancı madde attığı görüldü.

Maçın başlamasıyla birlikte küfürlü tezahüratlar devam etti. Kimi taraftarlar da ses bombaları attı.

Yeşil beyazlılar, zor şartlar altında oynanan maçta, 37’nci dakikada Celal Dumanlı, 71’inci dakikada Burhan Eşer ve 80’nci dakikada Berk İsmail’in attığı golle maçı 3-0 kazandı. İki maçta toplamda Bayburt ağlarına 6 gol gönderen, tek golü kalesinde gören temsilcimiz finale yükseldi.

Bodrumspor’un finaldeki rakibi bu akşam saat 20.00’da oynanacak Tarsus İdman Yurdu – Karacabey maçının ardından belli olacak.

 

Kaynak:kenttv.net

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu