GündemManşetTurizm

KAYMAKAM’DAN BODRUM TANITIM TIRINA DESTEK

KAYMAKAMDAN BODRUM TANITIM TIRINA DESTEK (5)Bodrum Kaymakamı Bekir Yılmaz, yaklaşık 30 ili gezerek tanıtım faaliyetlerine başlayacak olan Bodrum Tanıtım Tırını gezdi.

Bodrum’a yerli turist getirisi hedefiyle iç turizmi canlandırmak için Bodrum Kaymakamlığı’nın himayesinde, Bodrum Tanıtma Vakfı’nın organizasyonluğunda ve Bodrum Belediyesi’nin öncülüğünde oluşturulan Bodrum Tanıtım Tırı Projesi kapsamında çalışmalar başladı. Bir süre Bodrum Belediye Meydanı’nda konuşlandırılarak halkın ve kamuoyunun dikkatine sunulan tır, düzenlenen lansman ile tanıtıldı. Tırı, Bodrum Kaymakamı Bekir Yılmaz da ziyaret ederek Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon’dan detaylı bilgiler aldı.

Projeye Bodrum Kaymakamlığı olarak her türlü desteği vermeye hazır olduklarını ifade eden Kaymakam Yılmaz, tanıtım tırında yer verilen 3D Bodrum tanıtım filmini de Başkan Mehmet Kocadon ile birlikte izledi.

Başkan Mehmet Kocadon da Kaymakam Yılmaz’a destekleri için teşekkür ederek projenin başarıya ulaşması için birlik beraberliğin büyük önem taşıdığını belirtti. Proje destekçileri olan otel sahiplerine, acente yetkililerine, çeşitli sivil toplum kuruluşlarına da teşekkür etti.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu