GündemManşetSpor

BODRUMSPOR, SİLİVRİSPOR’A BİLENİYOR

Bodrumspor_Silivrispor_Hazirliklari (4)Spor Toto 3. Lig 2. Grup’ta mücadele eden Bodrum Belediyesi Bodrumspor bu hafta İstanbul deplasmanında lider Silivrispor ile karşılaşacak.

B.B. Bodrumspor Salı günü başladığı Silivrispor hazırlıklarına devam ederken, takımda sarı kart cezalısı Çağrı Tekin dışında eksik bulunmuyor. Silivrispor grupta 36 puan ile lider bulunurken, B.B.Bodrumspor 34 puanla 3. sırada bulunuyor. İkinci yarıya 2 galibiyet ile başlayan B.B. Bodrumspor zorlu Silivrispor deplasmanında 3 puan alarak çıkışını sürdürmek istiyor.

B.B. Bodrumspor’un bu tür zorlu maçlardan genelde güzel galibiyetlerle ayrıldığını belirten kulüp başkanı Rıza Karakaya ise şunları söyledi;

“Güzel galibiyetlerle ikinci yarıya başladık. Stadımızda bizi yalnız bırakmayan taraftarlarımıza da teşekkürlerimi sunuyorum. Ayrıca takımımıza ve teknik ekibimize teşekkürlerimi sunuyorum. Bodrumspor yine ligin başındaki havasına geri döndü. Herkes bütün kafasıyla sahada olduğu zaman, mücadele ruhumuzu sahaya koyduğumuz zaman şansta yardım ediyor ve skorlarda bizden yana oluyor, İşte bizim görmek istediğimiz Bodrumspor bu. Biz her zaman söylüyoruz biz buradaki futbolcu grubuna sonuna kadar güveniyoruz. Onlarla birlikte bu ipi göğüsleyebileceğimize inanıyoruz. Her ne kadar şartlarımız üst düzeyde olmasa da yine de elimizden geleni yapıyoruz. Belediye başkanımız Mehmet Kocadon bizlere her zaman destek oluyor. Bizde bunu sahaya yansıtmaya çalışıyoruz. Her şeyden önemlisi Bodrumspor’u en iyi şekilde temsil etmeye çalışıyoruz”.

Bu hafta da İstanbul deplasmanında ligin en zorlu maçlarından birine çıkacaklarını belirten başkan Karakaya sözlerine şu şekilde devam etti;

“Bu hafta lider Silivri deplasmanına gidiyoruz. Ben bu maçta da takımıma güveniyorum çünkü Bodrumspor oynadığı bu tür maçlardan, ligin üst sıralardaki ekiplerine karşı hep güzel galibiyetler alabilen rahat galibiyetler alabilen bir ekibiz biz. Güzel futbol yansıtabiliyoruz sahaya, güzel bir maç olacağına inanıyorum. Silivrispor’da bu ligin çok değerli, çok iyi bir kulübü. İnşallah bu Pazar Silivri’de Silivrisporlu futbolseverler güzel bir futbol müsabakası izleyecekler. Ben takımıma güveniyorum, inşallah gideceğiz ve Bodrumsporumuzu en iyi şekilde temsil edeceğiz ve güzel bir skorla taraftarlarımızı sevindireceğiz. Ben ayrıca Silivri’ye gelecek taraftarlarımıza şimdiden teşekkürlerimi sunuyorum”.

B.B. Bodrumspor Cumartesi sabahı Bodrum’da gerçekleştireceği son antrenmanın ardından İstanbul’a hareket edecek. 29 Ocak Pazar günü İstanbul Silivri’de oynanacak karşılaşmanın başlangıç düdüğü ise 13.00’da çalacak.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu