GündemManşet

YIKIMDA ÇÖKME PANİK YARATTI

Bodrum-çökmeBodrum’da yıkım yapılan bir inşaatta göçük meydana geldi. Kaldırıma ve yola göçen enkaz büyük korku yaşattı.

Atatürk Caddesi üzerinde bulunan bir binada yıkım yapıldığı sırada yıkım yapan iş makinesinin darbesiyle bina enkazı kaldırıma ve caddenin bir kısmına göçtü.  Büyük bir gürültüyle göçen enkaz çevrede paniğin yaşanmasına neden oldu. Olayda şans eseri can kaybının yaşanmadığı öğrenilirken cadde kenarındaki bir trafik levhası hasar gördü. Trafik akışı ise göçük nedeniyle kısmen sağlandı.

Kimi vatandaşlar da yıkımın başladığı ilk anlarda yeterli önlem alınmadığını, çevrede hizmet veren esnafların uyarılarının ardından binanın önüne şerit çekildiğini dile getirdi.

Durumu ihbar alan polis ekipleri olay mahalline giderek bölgede güvenlik önlemleri aldı. Gerekli incelemeleri yapan polis ekipleri olayla ilgili soruşturma başlattı.

Olayda yola düşen büyük kütle çalışanlarca yoldan kaldırıldı.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu