GündemManşet

KARATAŞ MOBİLYADAN ANNELER GÜNÜ ETKİNLİĞİ

Bodrum-Karataş MobilyaKarataş Mobilya tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen Anneler Günü etkinliği bu yıl da yoğun ilgi gördü. Yaklaşık bin kişinin katıldığı Anneler Günü kutlamasında çekilişle 100’ün üzerinde anneye hediyeler verildi.

Resmi kutlamalarla çakışmaması için bir gün önceden yapılan Anneler Günü etkinliği bugün öğle saatlerinde Konacık Mahallesi’nde hizmet veren Karataş Mobilya önünde gerçekleştirildi. Çeşitli ikramların da yapıldığı organizasyona katılanlar yöresel sanatçı Reha Ergene’nin söylediği şarkılarla güzel bir gün geçirdi.

Kutlamaya ailesi ile birlikte katılan Bodrum Kaymakamı Dr. Mehmet Gödekmerdan bütün annelerimizin Anneler Günü’nü kutluyorum, ellerinden öpüyorum” dedi.

Organizasyonu düzenleyen Karataş Mobilya’nın sahibi Ahmet Karataş’ı da kutlayan Gödekmerdan şöyle konuştu:

“Yarımada’da  gerçekten güzel bir etkinlik düzenliyor.  Bu kadar coşkulu, bu kadar yoğun katılımlı bir organizasyona katılmaktan dolayı ben çok memnun oldum. Bütün annelerimize mutluluklar, uzun ömürler diliyorum” dedi.

Geleneksel hale gelen Anneler Günü kutlaması hakkında bilgiler veren Karataş Mobilya sahibi Ahmet Karataş ise şu ifadeleri kullandı:

“Karataş Mobilya olarak bütün annalerin Annler Günü’nü kutluyoruz. Kutlamamızda canlı müzik eşliğinde hediye çekilişleri oluyor. Yıllardır bunu yapıyoruz ve kazancımızı annelerle paylaşmış oluyoruz, annleri bu özel günde hatırlamış oluyoruz. Annelerin yeri doldurulamaz, onların kıymetini iyi bilmeliyiz. Yılın 365 günü annalere ayrılsa azdır. Bunun idrakında olarak bizim önerimiz ve tavsiyemiz bu sembolik kutlamaların ötesinde  annelerimize gereken sevgiyi, saygıyı göstermek. Biz Karataş Mobilya olarak bu etkinliğimizi her sene yapıyoruz. Annelerimiz hem burada eğleniyorlar,  hem de alışverişlerini yapıyorlar” diye konuştu.

Anneler Günü’ne özel olarak indirimler de yaptıklarını anlatan Karataş konuşmasını şöyle tamamladı:

“Anneler Günü’ne özel bugün mağazamızda yüzde 20 indirimimiz. Bunun yanında çekilişimiz de var. Çekilişimizde koltuk takımından halıya kadar, battaniyeden, yorgana kadar, nevresim takımlarından baza yatak takımlarına kadar yaklaşık 140 adet hediye veriyoruz” dedi.

İlk çekilişi BODTO Meclis İlhan Ersan yaptığı hediye çekilişlerinde 100’ün üzerinde anneye çeşitli hediyeler verildi.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu