GündemManşetSiyaset

KADIN KOLLARINDAN ZİYARETLER

ak-parti-ziyaret-4AK Parti Bodrum İlçe Teşkilatı Kadın Kolları 8-9-10 Mart günleri “Çalışan Kadınlar Günü” ziyaretleri yaptı.

Bodrum Kadın Kolları İlçe Başkanı Fatoş Eraslan ve yönetim kurulu üyeleri, Serpil Akalın Ekim, Fatma Demir, Selda Omgan, Ümran Uluçay, Perihan Öztaşkın, Nevriye Gürakar, Figen İşçi, Naciye Yavuz ve Dilek Akbal’ın katıldığı programlarda kamu kurumlarında çalışan kadınlar, kadın esnaflar ve hastane ziyaretleri yapıldı.

Çalışan kadınların evdeki sorumlulukların dışında, milli gelire çalışarak yaptığı katkıların toplumda yeterli derecede kıymet görmesi ve farkına varılması için ellerinden geleni yapacaklarını ifade eden Fatoş Eraslan “3 Gündür birçok noktaya ziyaret yaptık. Şahit olduğumuz şey kadınlarımızın sırtındaki yükün ağırlığı. Şaşırdığımız şey ise kadınlarımızın hiçbirinin aldıkları bu yükler karşısında şikayet etmemeleri. Türk Milleti’nin tarihinde her durum ve şartta yerini başarıyla doldurmuş olan kadınlarımızla gururlandık. Sorumluluklarının daha iyi şartlarda ve daha yüksek performansla yerine getirebilmeleri konusunda yapabileceklerimizin için notlarını aldık, tespitlerini yaptık. Yeni dönemde bu eksikleri tamamlanması için elimizden geleni yapacağız. Kadınlarımız uygarlığımızın kilometre taşlarıdır” dedi.

Yapılan ziyaretlerde alınan notların bir rapor haline getirilerek ilgili yerlerle paylaşılacağına dikkat çeken Eraslan “Çalışırken hayatlarını kaybeden kadınlarımıza rahmet diliyorum. Alın terlerini, emeklerini Türk Milleti için döken kadınlarımıza da sağlıklı, başarılı, bol gelirli bir çalışma hayatı diliyorum” dedi.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu