GündemMagazinManşet

SAFİYE SOYMAN’A SÜPRİZ DOĞUMGÜNÜ PARTİSİ

Safiye Soyman-Bodrum56 yaşına giren ünlü şarkıcı Safiye Soyman için Bodrum’da sürpriz bir doğum günü partisi düzenlendi. Sürpriz doğum günü partisinde Bodrumlu şarkıcı Gülsen de şarkılar söyledi.

Bodrum’a gelen ünlü sanatçı  Safiye Soyman için bir restoranda sürpriz doğum günü düzenlendi. Soyman’a gelen pastayı hayat arkadaşı Faik Öztürk Soyman’a yedirmeye çalıştı. Soyman da doğum günün pastasını Öztürk’e ve MS hastası oğlu Harun Akaröz’e yedirdi.

3 Mart 1961 doğumlu olan Soyman 56’ıncı yaş günün erken kutlanmasına çok sevinerek “Doğum günü kutlamaları başladı. 1 ay boyunca artık her gün doğum günümü kutlar dostlarımız. Bu organizasyon için tüm dostlarıma ve beni sevenlere teşekkür ediyorum” dedi.

Soyman, restorana gelen çalgı ekibini görünce eline mikrofonu alarak sahneye koştu. Yaklaşık yarım saat boyunca şarkı söyledi. Safiye Soyman’a Bodrumlu şarkıcı Gülsen de eşlik etti.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu