GündemManşetSpor

BAŞKANDAN MORAL ZİYARETİ

Mehmet_Kocadon_Antrenman_Ziyaret (1)Spor Toto 3. Lig 2. Grup’ta mücadele eden Bodrum Belediyesi Bodrumspor Kırıkhanspor maçına hazırlanırken, Bodrum Belediye başkanı Mehmet Kocadon takımın antrenmanını ziyaret etti.

19 Şubat Pazar günü Bodrum Şehir Stadı’nda oynanacak karşılaşma öncesi hafta boyunca hazırlıklarını sürdüren B.B. Bodrumspor son antrenmnaını Cumartesi günü gerçekleştirerek önemli maç öncesi Gümbet tesislerinde kampa girecek. Takımın Cuma günü Bodrum Şehir Stadı’nda gerçekleştirdiği antrenmanı ziyaret eden başkan Kocadon, futbolculara ve teknik ekibe başarılar dileyerek şunları söyledi;

“Bu büyük bir mutluluk gurur tabi. Ve esas kahramanlar sizlersiniz. Sizler mücadele ediyorsunuz, reklamınızı biz yapıyoruz. Onun için sizi kutluyorum, tebrik ediyorum sonuna kadar arkanızdayım. Hem Bodrum Belediye Başkanı olarak hem Mehmet Kocadon olarak. Ben de sizlerin bu basamaklarından geldim. Sporun ne olduğunu çok iyi bilen bir insanım. Hala sabahları 40 dakikada aşağı yukarı 5 buçuk kilometre yürüyorum. Burada eskiden tanıyanlar var beni bir çok arkadaşınız. Her zaman arkanızda olduğumuzu unutmayın. Ben Pazar günleri bütün programlarımı iptal ediyorum artık. Keyif de alıyoruz sizleri izlemekten.”

Bodrum Belediyesi Bodrumspor kulüp başkanı Rıza Karakaya ise önemli maç öncesi taraftarlara seslenerek şunları söyledi;

“ Ben öncelikle bugün antrenmanımıza gelip bizlere moral veren belediye başkanımız Mehmet Kocadon’a teşekkür etmek istiyorum. Onun destekleriyle Bodrumspor altı yıldır nerelerden nerelere geldi, İnşallah hep beraber el birliğiyle  daha da ilerilere götüreceğiz Bodrumsporumuzu. Bu hafta çok önemli bir maçımız var. Bu maçtan öncesi, biz ikinci yarıda çok büyük bir mutluluk yaşıyoruz. İlk yarıda gittiğimiz deplasmanlarda taraftar grubumuz Asi Tayfa’ya çok teşekkür etmek istiyorum. O kadar güzel dostluklar kuruldu ki şimdi o takımlar tek tek buraya geliyor. Batman geldi onları burada ağırladık, şimdide Kırıkhan geliyor kardeş takımlarımızdan bir tanesi. Bu bize çok büyük gurur ve mutluluk duyduruyor. Biz Bodrumspor olarak böyle güzel dostluklar kurmaktan her zaman çok mutlu oluyoruz”.

“Bu haftada kardeş takım Kırıkhan seyircileriyle birlikte gelecek ve inşallah onları da Bodrum’da ağırlayacağız. Çünkü biz Bodrum olarak Türkiye’nin Dünyaya açılan en medeni kapılarından birisiyiz. Tabi takımımızda sahaya çıktığı zaman galip gelebilmek için elinden gelen her şeyi yapacaktır. Bizim asıl amacımız örnek bir kulüp yaratmak. Bunun sonunda da bu sene olur, seneye olur bir şekilde başarı gelecektir. Pazar gün ki maçada Bodrum seyircisini davet etmek istiyorum. Hep beraber bütünleşelim şu kış günlerinde bir birimize sarılıp Bodrumluluk duygusunu berabere yaşayalım. Ben bütün taraftarımızı yoğun bir şekilde bu hafta Bodrumsporumuzu desteklemeye çağırıyorum. Bodrumspor her zaman olduğu gibi onları buradan başı dik çıkaracaktır. Pazar günü herkes maça gelsin diyerek, bugüne kadar beraber başardık, gelin yine beraber başaralım diyorum”.

19 Şubat Pazar günü Bodrum Şehir Stadı’nda B.B. Bodrumspor ile Kırıkhanspor arasında oynanacak karşılaşmanın başlangıç düdüğü ise 13.30’da çalacak.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu