GündemMagazinManşet

HAYALİ OKYANUS BİLİMCİ OLMAKTI, MÜZİĞİ SEÇTİ

Sık Sık Bodrum’a gelen, hatta yılın 6 ayını Yarımada’da geçiren Ceren Çağlar yeni Maxi Single’ı ile müzik dünyasına adım atıyor…

20 yaşında olan ve güzelliği ile dikkat çeken Ceren iki güzel parçada pop müzik dünyasında şarkıları ile yer alacak. Maxi Single hazırladığını söyleyen Ceren Çağlar;  Buğra Karacam ile çok güzel bir klip hazırlıyoruz. Uzun uzun çalışıyoruz. İki gün sonra Uludağ’a gidiyorum, klipimi dış mekanda çekeceğim orada 1 ay kalacağım. Klip çıktıktan sonrada Bodrum’da bir basın toplantısı yapmayı düşünüyorum” dedi

Ceren hep okyanus bilimci olmak isterdim diyor; “ Bir adaya yerleşeyim yeni yeni şeyler keşfedeyim diye hayallerim vardı ama olmadı, müzik demek ki ruhumda vardı bu iş daha ağır bastı. Sahne benim için daha mümkün bir hayaldi ama Okyanus bilimci olmakta mümkün bir hayal. İlerleyen zamanlarda neden olmasın” dedi.

Ceren Çağlar kendini anlattığı hikayesinde; “Müzikle tanışmam küçük yaşlardan itibarendir. Okulda veya arkadaş ortamında olsun müzik zaten hayatın her alanında benim için vardı. Birkaç yıldır ben bu meslek üzerinden neden bir şeyler yapmıyorum diye düşündüm kendi kendime ve sahnede olmak istediğimi fark ettim. İlk şarkımızı Allahın Cezası isimli parçamıza yaptık, 12 saat sürdü yorucu oldu ama klipimizi çektik. Şimdi ikinci şarkımı yapıyorum onun adı sürpriz olsun yakında maxi single olarak tüm müzikseverlerle buluşacak. Tarzım pop ve ilerleyen zamanlarda İngilizce bir single da yapmak istiyorum. Kim Wilde ve Madonna’yı müzikleri ve sahne performansları ile çok beğeniyorum ve onları örnek alıyorum. Aslında Benim planım Güney Afrika’da Cape Town üniversitesine gitmekti, bir anda klip yapmaya karar verdim ve üniversiteden vazgeçtim. Müzik daha ağır bastı, bunun için doğmuşum ben bu mesleği daha çok seviyorum” dedi.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu