GündemManşet

ÖNCE MAHALLE SONRA SİTE ZİYARETİ

Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras vatandaşın sorunlarını yerinde dinlemeye devam ediyor. Başkan Aras’ın son durağı Gümüşlük Mahallesi ve ardından Ormancılar Sitesi oldu.

Başkan Yardımcıları Önder Batmaz, Emel Çakaloğlu, meclis üyeleri ve belediye birim müdürleri ile ilk olarak Gümüşlük Mahalle Muhtarı Zeki Pay’ı ziyaret eden Başkan Ahmet Aras, mahalle muhtarının talep ve şikayetlerini dinledi, çözüm için ilgili birimlere talimat verdi.

Görüşmenin ardından Başkan Aras, yaklaşan 19 Ekim Muhtarlar Günü münasebetiyle Gümüşlük Muhtarı Zeki Pay’a bir teşekkür belgesi verdi. Aras, Gümüşlük’te belediyeye ait bazı kamu alanlarında incelemelerde bulunduktan sonra Gümüşlükspor tesisini ziyaret etti.

Bölgesel Amatör Lig (BAL)’ine yükselen Gümüşlükspor yönetimi tarafından karşılanan Belediye Başkanı Ahmet Aras, tesisin içinde yer alan soyunma odaları, saha, tribünler ve çevresinde incelemelerde bulundu. Başkan Aras, Gümüşlükspor’un maçlarını kendi sahasında oynayabilmesi için lig standartlarına uygun bir tesis konusunda yapılması gerekenler hakkında kulüp yöneticilerinden bilgi aldı.

KOYUNBABA HALK PLAJI, YENİ SEZONA HAZIR OLACAK

Gümüşlük Mahallesi ziyaretinin ardından Başkan Aras, önceki gün vefat eden Güler Gürpınar’ın kızı Ayla Gürpınar’a Koyunbaba Mahallesi’ndeki evinde taziye ziyaretinde bulundu. Taziye ziyaretinin ardından, Koyunbaba Halk Plajı’nda denetleme yapan Başkan Aras, plajla ilgili düzenleme çalışmalarının önümüzde yaz sezonuna kadar tamamlanması talimatını verdi. Plaja inen yol üzerindeki bakımsız haldeki lahit mezarların durumunu gören Başkan Aras, alanın korunması ve bakımı için ilgili kurumlarla temasa geçilmesini istedi.

Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras’ın son durağı Kadıkalesi Mahallesi’ndeki Ormancılar Sitesi oldu. Site yöneticileri ve site sakinleriyle bir araya gelen Aras, belediye hizmetleri ile bölgede yürütülen çalışmalar hakkında bilgiler verdi.

Başkan Aras’ın “Bodrum’u Seviyorsan Bodrumlu Ol” sloganıyla başlattığı kampanyaya site üyeleri olarak tam destek verdiklerini belirten Ormancılar Sitesi Yönetim Kurulu Başkanı Tayfur Süner,  yaz aylarında 3 bine ulaşan nüfusuyla Bodrum’un neredeyse en kalabalık sitesi olduklarını ve artan nüfus ile birlikte katı atık ve temizlik problemlerinin oluştuğunu söyledi. Süner ayrıca site sakinlerinin, çöp konteynerlerinin yer altına alınması konusundaki taleplerini dile getirerek belediyeden bu konuda destek istedi.

Bodrum’da 900’e yakın site bulunduğunu hatırlatan Başkan Aras, “Belediye olarak site içlerindeki hizmetlere müdahale edemediğimiz için sitelerin kendi içlerinde yürüttükleri çalışmalar bizlere de bir anlamda destek oluyor. Burada bizlere düşen öncelikli hizmet sitelerimizin katı atık problemlerini çözmek. Site içindeki çöp konteynerlerinin yer altına alınmasıyla ilgili, Temizlik İşler Müdürlüğümüz çalışıyor. Bu site içinde de ekiplerimiz bir ön çalışma yaparak, Çok Amaçlı Çöp Aracımızın konteyner boşaltabileceği noktaların tespiti konusunda teknik destek sağlayacak.” dedi.

bursa escort

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu