ÇevreGündemManşet

SOĞUKLA GİTTİ YAĞMUR GELDİ

Bodrum-sağanak yağmurİlçede bugün sabah saatlerinden itibaren başlayan hafif yağışın bir süre daha süreceği tahmin ediliyor.

Gelen yağışlı hava ile birlikte hava sıcaklığı da artarken, yağışlı havanın önümüzdeki hafta ortasına kadar etkili olması tahmin edildi. Bodrum hafta sonu beklenen hava tahmini ise şu şekilde;

Cumartesi; Cumartesi sabah saatlerinde güneşin kendini göstereceği Bodrum’da öğle saatleri ile birlikte gökyüzünü bulutlar kaplayacak. Zaman zaman çiseleme şeklinde yağması beklenen yağmurun akşam saatlerinde şiddetini arttırması bekleniyor. Cumartesi günü en düşük hava sıcaklığının 9-10, en yüksek hava sıcaklığının ise 18-19 derece dolaylarında olması tahmin ediliyor.

Pazar; Pazar günü de gün boyu yağmurun hafif şekilde etkili olması beklenirken, yağmurun yine akşam saatlerinde etkisini arttırması bekleniyor. En düşük hava sıcaklığının 9-10, en yüksek hava sıcaklığının ise 18-19 derece dolaylarında olması tahmin ediliyor.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu