ÇevreGündemManşet

YIKIMLAR GÜMBET’TE SÜRÜYOR

gumbet_yikimlar (2)Bodrum’da yıkım kararı bulunan kaçak ve imara aykırı yapılarla ilgili kurulan özel birim Yarımada genelinde yıkımlara devam ediyor.

Bodrum Belediye Başkanlığı Özel Kalemine bağlı “İmara Aykırı Yapılarla Mücadele ve Koordinasyon Birimi”, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon’a yargı yolunu açan kaçak yapılarda yıkıma devam ediyor.

Son olarak Gümbet Barlar sokağında 30’a yakın işyerinde tespit edilen kaçak ve imara aykırı yapıların yıkımına başlandı. Belediye ekiplerinin gözetiminde işyeri sahipleri tarafından başlatılan yıkım çalışmaları sonunda yapılacak düzenleme çalışmalarıyla Gümbet Barlar Sokağının yeni bir yüze kavuşacağı belirtiliyor.

Bodrum gece hayatının en hızlı yaşandığı Gümbet Barlar Sokağında bulunan eğlene mekanlarındaki yıkımlar sonrasında işletmeler yeni sezon için hazırlanacak.

OTELDE 600 METREKARELİK YIKIM…

Öte yandan Gümbet’in en eski otellerinden birinde başlayan yıkım çalışmalarında da sona gelindi. Geçtiğimiz aylarda başlayan yıkım çalışmalarında otelin imara aykırı yaklaşık 600 metrekarelik bir alanı yıkıldı. Otelin üst katında bulunan bu kısmın yıkılması otelin arkasında bulunan site sakinlerini sevindirirken, İmara Aykırı Yapılarla Mücadele ve Koordinasyon Birimi’nin Yarımada genelinde kaçak ve imara aykırı yapılarda yıkım çalışmalarına devam edeceği öğrenildi.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu