GündemManşetSiyasetSpor

GENÇLERİN ANTRENMAN SORUNU KALMAYACAK

Bodrum-ak partiAK Parti Bodrum İlçe Teşkilatı Bodrum’un problemlerine “SORUNLARI ÇÖZÜYORUZ” sloganıyla başlattığı toplantılara devam ediyor.

AK Parti Medya ve Tanıtım Başkanı Yener Çelik’in, “Yaklaşık 25 bin öğrencinin eğitim-öğretim gördüğü ve binlerce gencin yaşadığı Bodrum’da spor ve sportif yaşan tarzı bizler için önemlidir” tespitiyle açtığı basın toplantının sunumunu yönetim kurulu üyesi Funda İpçi yaptı.

“Teşkilat olarak yatırımın bölgemize alınması, projelendirilmesi ve yapılması sürecinde takipçisi olduğumuz Bodrum Gençlik Merkezi ve Spor Salonu Mayıs 2017 ayında faaliyete gireceği müjdesini sizinle paylaşmak istiyorum” diyen İpçi’nin yaptığı basın açıklaması şöyle;

Hepimizin bildiği üzere yıllardır, Bodrumumuzun eksiklerinden biri olan Gençlik merkezi ve kapalı spor salonu idi. Partimizin girişimleri ve takibiyle Bodrum’a çok kısa zamanda bu iki kompleks kazandırılacaktır. Önümüzdeki Mayıs ayı içerisinde bu gençlik ve spor kompleksimizin açılışını inşallah hep beraber yapacağız.

MAYIS 2017’DE HİZMETE GİRECEK…

Bu kompleks ihale şartlarına göre yüklenici firma tarafından 1 Eylül 2016 tarihinde teslim edilmesi taahhüt edilmişti. Bu süreç uzayarak bugünlere geldi.  Biz bu süreci hızlandırmak için komplekslerin Bodrumumuza biran önce kazandırılması için gerek bakanlığımız gerek Gençlik Hizmetleri İl Spor Müdürlüğümüz nezdinde taşeron firmanın kendi problemlerinden dolayı işin durma sürecini yaptığımız girişimlerle çözerek tekrar hız kazandırdık. Tesis Mayıs 2017’de hizmete girecek. Az önce söylediğimiz üzere teslim tarihini yakın zamana alarak Bodrumumuzun, gençlerimizin hizmetine sunacağız.

BİNLERCE GENÇ VE ÖĞRENCİ YARARLANACAK

Bu tesislerden binlerce genç ve öğrenci yaralanacak diyen İpçi açıklamasına “Bodrum’da 71 spor kulübü, 7500 lisanslı oyuncu, 1580 civarı okul sporları yapan sporcularımız bulunmakta. Spor salonu dışında gençlik merkezine ihtiyaç var çünkü gençlik merkezimizde folklorcu arkadaşlarımıza, Resim sanatıyla ilgilenen arkadaşlarımıza, Müzik odalarına ihtiyaç duyan, müzik sanatı icra eden çalışan gençlerimize, plastik sanatlarla uğraşan gençlerimize, satranç odalarına ihtiyaç duyan gençlerimize, tam teşekküllü kütüphaneye ihtiyaç vardır. Bunların hepsi her iki kompleksimizde mevcuttur. Spor salonumuzda nizami Hentbol, Basketbol, Voleybol sahaları bulunmaktadır. Bu kompleksler sayesinde daha çok çocuğumuza spor ve sanatı sevdirip sağlıklı bireyler yetişmesini sağlayacağız. Bu projenin tamamlanması ile sportif olarak faydası olduğu kadar sosyal alanda da Bodruma çok büyük katkıları olacaktır. Bu durumda tam teşekküllü spor salonu ve gençlik merkezimiz geçlerimizi spora teşvik edecek ve Bodruma istihdam sağlayacak sportif organizasyonlara da ev sahipliği yapacaktır.” Diyerek devam etti.

Açıklamasını “Bu tesisler istihdam sağlayacak. Çünkü yıllardır hepimizin konuştuğu ve hayal ettiği, gibi kış turizminin canlanabilmesi istihdam oluşabilmesi için tıpkı Antalya’da olduğu gibi Bodrum olarak yapmamamız için bir sebep kalmamıştır. Sürekli büyüyen bir Bodrum var rahatlılıkla dışarıdan gelen spor okulları ve spor kulüplerinin antrene olup kamp ihtiyaçlarını karşılayacak merkez haline gelmemesi için bu komplekslerimiz sayesinde hiçbir engel kalmamıştır.” Diyerek tamamlayan İpçi yeni bir spor tesisi müjdesini de verdi.

BİTEZ’E SU SPORLARI VE YELKEN TESİSLERİ MÜJDESİ…

Bu projenin oluşumu sürecinde AK Parti Bodrum İlçe Teşkilatında yer alan ve emeği geçenlere, İlçe Başkanımız Sayın Macit GÜNDOĞDU’ya, yönetim kurulu üyesi arkadaşlarıma, bu süreçte özveriyle çalışıp takip eden Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Serkan ÖÇALMAZ’a teşekkür eden İpçi, Bitez’de yapılacak olan Yelken tesisleriyle ilgilide yeni bir spor tesisi müjdesi de verdi.

Az önce almış olduğum müjdeli haberi sizlerle paylaşmak istiyorum diyen İpçi; “Ak Parti Bodrum Teşkilatı olarak sporla alakalı girişimlerimiz devam ediyor. Sayın Valimizden, Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Serkan Öcalmaz ile birlikte Bitez’de su sporları ve yelken ile ilgili olarak bir yer istemiştik. Bu yer tahsisi onaylandı. Bitez’de 8 dönümlük bir arazide, su sporları ve yelken okulları yeri yapılacak. Bu bizim için çok önemli bir şey. Bodrum’da yelkenle uğraşan sporcularımızın yanı sıra yurt dışından gelen takımlarında antrenman yapabilecekleri bir yer olacak.” dedi.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu