ÇevreGündemManşet

FIRTINA VE SAĞANAK ETKİLİ OLDU

Firtina_sonrasi (10)Bodrum’da önceki gün etkili olan kuvvetli rüzgar ve fırtına akşam saatlerinde yerini yağışlı havaya bıraktı.

Akşam saatlerinde Bodrum Yarımadasının bazı bölgelerinde zaman zaman sağanak yağışlar yaşanırken, gök gürültülü sağanak yağışlar sırasında bazı bölgelerde elektrik kesintileri de yaşandı. Özellikle sokak ve cadde lambaları uzun süre yanmazken, bazı vatandaşlarda elektriklerinin uzun süre geri gelmediğini söyledi.

Bodrum’da etkili olan kuvvetli rüzgar ve fırtına sırasında bazı tekneler karaya sürüklenirken, bazı ağaçlarda köklerinden söküldü. Gümbet Koyunda bağlı bulunan bazı teknelerinde halat ve zincirlerinin koparak karaya oturdukları görüldü. Yine Gümbet Sahilinde bulunan bazı ağaçların köklerinden söküldüğü görülürken, bazı ağaçlarında dallarının kırıldığı dikkatlerden kaçmadı.

Stant ve şezlong gibi bazı malzemelerinde yaşanan fırtınada uçtuğu görülürken, bazı otellerinde kış önlemleri için kurdukları bahçe çitleri yıkıldı.

Yaşanan fırtına ve yağışlı hava sırasında zaman zaman ufak çaplı problemler yaşanırken, ilçe genelinde de büyük bir sıkıntının yaşanmadığı öğrenildi.

Öte yandan Bodrum’da bir kaç gün boyunca yoğun bir yağış beklenmezken, zaman zaman bölgesel kısa süreli yağışlar yaşanabilir. Önümüzdeki 3 gün boyunca en yüksek sıcaklığın 25-26 derece olması beklenilen Bodrum’da en düşük sıcaklığın ise 15-16 derecelerde olması tahmin ediliyor.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu