AsayişGündemManşet

4 TORBACI DAHA CEZAEVİNDE

Bodrum İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Grup AmirliğiBodrum’da uyuşturucu madde ticareti yapmak suçundan yakalanan 4kişi tutuklandı.

Bodrum İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Grup Amirliği ekipleri ilk olarak, edindikleri bir istihbarat M. V. P. isimli şüpheliyi takibe aldı. İlçe merkezinde yakalanan şüphelinin üzerinde bir miktar bonzai ile Bodrum da ilk defa tespit edilen ve zehir pazarının yeni uyuşturucu bitkisi olan selvi otu (salvia) adı verilen uyuşturucu madde ele geçirdi.

Gözaltına alınan şüpheli bugün sabah saatlerinde adliyeye sevk edildi. Adli makamların karşısına çıkan zanlı uyuşturucu madde ticareti yapmaktan tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Ekiplerin yürüttüğü diğer bir soruşturmada ise yine ilçe merkezinde durdurdukları bir araçta Y.B., S.Ç. ve M.Ç. isimli şüpheliler gözaltına alındı. Şahısların üzerinde ve araçta yapılan aramada, 7,5 gram bonzai ve 3 paket halinde 2 gram satışa hazır kokain maddesi ele geçirildi. Adliyeye sevk edilen şüpheliler uyuşturucu madde ticareti yapmak suçundan tutuklandı.

Öte yandan son iki haftadır torbacı üstüne torbacı yakalayan KOM Grup Amirliğine bağlı ekipler zehir saçan satıcılara karşı çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu