GündemManşet

KAYMAKAMDAN İLK MESAJ

Bodrum kaymakamıGeçtiğimiz gün yeni görevine başlayan Kaymakam Bekir Yılmaz Bodrum’da çalışan ulusal ve yerel medya temsilcileri ile bir araya geldi.

Tanışma toplantısı adı altında gerçekleşen toplantıda Kaymakam Yılmaz ile basın mensupları Bodrum için neler yapılabiliri konuştu.

Toplantıya basın mensupları aracılığıyla Bodrum halkına ilk mesajını veren Kaymakam Bekir Yılmaz şunları ifade etti:

“Bilindiği üzere; 01 Aralık 2016 tarihli Müşterek Kararname ile atandığım  Bodrum Kaymakamlığı görevine 26 Aralık tarihi itibariyle başlamış bulunuyorum.  Öncelikle; beni bu göreve layık gören başta Sayın Cumhurbaşkanımıza, Sayın Başbakanımıza ve Sayın İçişleri Bakanımıza teşekkürlerimi arz ediyorum.

İnşallah; bize tevcih edilen bu görevi, Sayın Valimizin himayelerinde, milli ve manevi değerlerimize saygılı, üstün vazife şuuru ve anlayışı içerisinde mesai arkadaşlarımla birlikte en iyi şekilde yürütme gayreti içerisinde olacağız.

İnsanı ve kalkınma olgusunu merkeze alan hizmet anlayışımızla Bodruma ve Bodrumlu hemşerilerimize dürüst, etkin, süratli, tarafsız ve verimli bir şekilde hizmet vermeye çalışacağız. Hukukun üstünlüğü, şeffaflık, hesap verilebilirlik, sivil katılım, adalet, hoşgörü gibi önemli değerleri benimseyen ve farklılıklarını zenginlik olarak kabul eden bir anlayışla hareket edeceğiz. Dezavantajlı guruplarımıza, engelli, hasta ve yaşlılarımıza, ihtiyacı olan vatandaşlarımıza, şehit ailelerimize ve kahraman gazilerimize mutlaka sahip çıkacağız.

Şüphesiz, Mülki idare amiri olarak bizlerin en öncelikli ve temel görevi; vatandaşlarımızın can ve mal güvenliğinin, toplumun huzur ve emniyetinin sağlanmasıdır. Bununla birlikte, eğitimden sağlığa, tarımdan sanayiye, ticaretten turizme kadar her alanda ilçemizi bir adım daha ileriye taşıyabilmenin en iyi şekilde tanıtıp, temsil edebilmenin mücadelesini hep birlikte vereceğiz.

Muradımız; özetle, milletimizin refahı, devletimizin bekasıdır. Bugüne kadar başlanmış, devam eden ve planlanan bütün projeleri titiz bir şekilde takip edip sonuçlandırırken, halkımıza daha iyi hizmet sunmayı amaçlayan yeni projeleri de inşallah en kısa sürede planlayıp hayat geçirmeye çalışacağız.

Bu doğrultuda görevimizi ifa ederken, değerli Bodrumlu hemşerilerim başta olmak üzere; Sayın Valimizin, Milletvekillerimizin ve belediye başkanlarımızın, tüm siyasi partilerimizin, odalar ve meslek kuruluşları başta olmak üzere tüm sivil toplum kuruluşlarımızın, kamu ve özel sektör kurum ve kuruluşlarının, toplumun her kesiminin, yazılı ve görsel basınımızın son derece hayati öneme haiz destek ve katkılarını bizlerden esirgemeyeceklerine yürekten inanıyorum.

Ayrıca; benden önce Bodrum Kaymakamı olarak görev yapan değerli meslektaşım Sayın Mehmet Gödekmerdan’a  ilçemize hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyor, yeni görev yerinde  sağlık, huzur ve başarılarının devamını diliyorum.

Bu vesile ile herkesin yeni yılını da en içten duygularla tebrik ediyor, sağlık, huzur ve mutluluklarla dolu bir yıl olması temennisiyle, en derin sevgi ve saygılarımı sunuyorum.”

 

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu