GündemManşetSağlık

GÜMÜŞLÜK KADINLARINA SAĞLIK EĞİTİMİ

_MG_2034810 (Small)Gümüşlük Çevre Sanat Derneği ile Bodrum Toplum Sağlık Merkezinin ortaklaşa düzenledikleri Gümüşlük kadınlarına sağlık eğitimi çalışması yapıldı.

Gümüşlük Karadut tesislerinde yapılan etkinlik de konuşma yapan halk sağlığı uzmanı Doç. Dr. Funda Sevencan, “Bu tür etkinlikleri Bodrum’un her tarafında yapmaktayız. Halkımızı sağlık yönünden eğitmek için okullara, salonlara doktorlarımızla beraber giderek eğitimimizi veriyoruz”. dedi.

Kadın doğum uzmanı Dr. Tahir Ateş de kadın hastalıkları konusunda dinleyicilere bilgi verdi. Soruları yanıtladı. Genel Cerrah Uzm. Dr. Nevin Aysin Kayaalp meme kanseri ve erken teşhis konularında dinleyicileri bilgilendirdi. Toplum sağlığı diyetisyeni Hande Alaca sağlıklı yaşam konusunda yiyecekler konusunda bilgilendirme yaptı.

Gümüşlük Çevre ve Sanat Derneği yetkilileri bu tür etkinliklerin bölgede daha fazla yapılacağını, yetkili kişilerin bölge halkına bilgi verme konusunda çalışmalarının devam edeceğini bildirdi.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu