GündemManşetSpor

BODRUMSPOR, İNEGÖLSPOR’U KONUK EDECEK

Bodrumspor_İnegolspor_hazirliklari (2)TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden Bodrum Belediyesi Bodrumspor bu hafta İnegölspor’u konuk edecek.

İkinci devrenin ilk karşılaşmasında İstanbul deplasmanında Sarıyer’e 3-1 mağlup olan B.B.Bodrumspor, ligde 19. Hafta mücadelesinde 27 Ocak Cumartesi günü Bodrum Şehir Stadı’nda İnegölspor ile karşılaşacak.

Karşılaşmanın hazırlıklarına Salı günü tek antrenman ile başlayan B.B.Bodrumspor Çarşamba gününü de tek antrenman ile tamamladı. Bodrum Şehir Stadı’nda hazırlıklarını sürdüren B.B.Bodrumspor’da sakat oyuncu bulunmazken, sarı kart cezalısı Agah Oktay Yılmaz dışında cezalı oyuncuda bulunmuyor. Ligin ilk yarısında Bursa İnegöl İlçe Stadı’nda oynanan karşılaşmada ise B.B.Bodrumspor oynadığı güzel futbola rağmen sahadan 2-1 mağlup ayrılmıştı.

49 gün sonra taraftarıyla buluşacak B.B.Bodrumspor İnegölspor’u yenerek çıkışa geçmek isterken,  27 Ocak Cumartesi günü oynanacak önemli mücadelenin başlangıç düdüğü ise 13.30’da çalacak.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu