ÇevreGündemManşetVideo Galeri

Devrilen Ağaçlar Yol Kapattı

Yalıkavak ve Çamlık Yolunda Devrilen Ağaçlar Belediye Ekiplerince Kaldırıldı

 

Bodrum’da fırtına nedeniyle devrilen bir okaliptüs ve bir çam ağacı Bodrum-Yalıkavak ile Kızılağaç-Çamlık Yolu yolunun kapanmasına neden oldu. Belediye ekiplerinin  çalışmaları ardından yollar tekrar trafiğe açıldı.

İlçede etkili olan fırtına günlük yaşamı olumsuz etkiliyor. Fırtına bazı bölgelerde ağaçları devirdi. Bodrum-Yalıkavak karayolu Değirmenler mevkisi alt kısmındaki okaliptüs ağaçlarından biri de kuvvetli rüzgarın etkisiyle devrildi. Ağaç devrilirken elektrik tellerini de kopardı.

Ağacın devrilmesiyle karayolu çift şeritli olarak trafiğe kapandı. Yolda uzun araç kuyrukları oluştu, kuyruktaki sürücüler ve yolcular ne olduğunu anlamaya çalıştı.

İhbar üzerine Bodrum Belediyesi Park ve Bahçe Müdürlüğü ekipleri, bölgeye sevk edildi. Ağaç kesim motoru ile ağacı parçalara ayıran ekipler, 1 saatlik kapanmanın ardından yolu trafiğe açtı.

Gece saatlerinde bir olayda Çamlık-Kızılağaç yolunda yaşandı. Yolu tamamen kapatan dev ağaç belediye ekiplerinin hızlı müdahalesi ile kaldırılarak yol ulaşıma açıldı.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu