AsayişGündemManşet

Yangından Komşusu Kurtardı

Elektrik Kontağından Çıkan Yangın Canından Ediyordu

 

Milas’ta elektrik aksamında meydana gelen arıza sonucu yangın çıkan evdeki kadını, yangını son anda fark eden komşusu kurtardı.

Milas’ta yaşanan elektrik kesintisi sırasında bir evde yangın meydana geldi.

Edinilen bilgiye göre; 30 Ağustos Bulvarı Balçık Mevkii’nde 57 yaşındaki Kamer İnce’nin yaşadığı evde yangın çıktı. İnce’nin komşusu olduğu öğrenilen Volkan Özkaya, elektrik kesintisinin ardından balkondan dışarıya baktığı sırada komşunun evinin yandığını fark etti.

İtfaiye ihbarda bulunduktan sonra komşusuna yardıma koşan Özkaya, yanmaya başlayan evde uyuyan Kamer İnce’yi uyandırarak evden çıkmasını sağladı.

Bu sırada olay yerine gelen Milas İtfaiyesi, evde ufak çapta maddi hasara sebep olan yangını müdahale ile söndürdü.

Yangın sırasında evde tek başına olduğunu ifade eden Kamer İnce, yangının elektrik kesintisi sırasında çıktığına dikkat çekerek, “Sağolsun Volkan Özkaya evladımızın yardımı ile büyük bir badire atlattık. Bu ani elektrik kesintileri sebebiyle daha önce de televizyonumuz yanmıştı. Bu kez neredeyse evimizi, canımızı kaybedecektik. Allah’a şükür ucuz atlattık.” diye konuştu.

İhbarın ardından olay yerine gelen polis ekipleri de incelemede bulunarak, İnce ailesiyle görüşerek geçmiş olsun dileğinde bulundu.

Haber: Volkan Yıldız

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu