ÇevreGündemManşet

3 KAMYON DOLUSU ÇÖP ÇIKTI

O_copler_temizlendi (5)Bodrum’da bu yıl ilk kez düzenlenen Bodrun Ultra Maratonu parkuru üzerinde görüntülenen çöp yığını belediye ekiplerince temizlenirken, bölgeden 3 kamyon çöp çıktı.

Geçtiğimiz Cumartesi günü Bodrum’da ilk kez düzenlenen ve 10 ülkeden yaklaşık 600 kişinin katıldığı Bodrun Ultra Maratonu parkuru üzerinde bulunan bir dere yatağına dökülen çöpler dikkatlerden kaçmamıştı. Konunun Bodrum basınında gündeme gelmesinin ardından Bodrum Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri bölgede inceleme yaparak temizlik çalışması gerçekleştirdi.

Bölgeye çöpleri eskiden orada yaşayan bir çobanın attığı öğrenilirken, belediye ekipleri çevredeki vatandaşları ve site yöneticilerini de uyararak daha duyarlı olunmasını istedi.

Öte yandan Bodrum Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerinin yarımada genelinde vatandaşların manzara izlemek için çıktığı Değirmenler, Çırkan tepesi gibi bölgelerde de temizlik çalışması başlattığı öğrenildi.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu