GündemManşetSpor

9 GÜNDE 3 MAÇ OYNAYACAK

Bodrumspor_9gunde_3mac (4)Spor Toto 3. Lig 2. Grup’ta mücadele eden Bodrum Belediyesi Bodrumspor ligde 9 günde 3 maça çıkacak.

Başarılı bir sezon geçiren Bodrumspor ligin 10’uncu haftasında sahasında Pazarspor’u 4-0 mağlup ederek liderliğini sürdürdü. Grubunda 22 puanla zirvede bulunan Bodrumspor Cumartesi günü deplasmanda oynayacağı Erbaaspor maçı ile birlikte 9 günde 3 maça çıkacak. Cumartesi günü Tokat deplasmanında 14 puanla 8’inci sırada bulunan Erbaaspor ile karşılaşacak Bodrumspor, 16 Kasım Çarşamba günü ligde şuanda 12 puanla 11’inci sırada bulunan Tire 1922spor’u konuk edecek. Aynı haftanın sonunda 13’üncü hafta maçında Halide Edip Adıvarspor deplasmanına gidecek olan B.B. Bodrumspor, bu üç karşılaşmadan en iyi skorları alarak liderliğini sürdürmek istiyor.

12 Kasım Cumartesi Tokat deplasmanında karşılaşacağı Erbaaspor maçı hazırlıklarına Salı günü tek antrenman ile başlayan Bodrumspor, Çarşamba gününü de çift antrenman ile geçirecek. Cuma günü Tokat’a hareket edecek Bodrumspor’ karşılaşma öncesi son antrenmanını Tokat yolculuğu sırasında gerçekleştirecek.

Öte yandan Bodrumsporlu 1997 doğumlu genç oyuncu Enes Subaşı Ümit Milli Takım’a davet edildi. 10 Kasım Perşembe günü Almanya ile oynanacak karşılaşmada forma giymesi de beklenen Enes Subaşı Bodrumspor’da da başarılı bir sezon geçiriyor. Ligde bu hafta sarı kart cezası nedeniyle kadroda bulunmayan Enes Subaşı, çıktığı karşılaşmaların çoğunda gösterdiği performans ve hırslı oyunu ile de Bodrumlu futbolseverlerin de büyük beğenisini kazandı.

Bodrum Belediyesi Bodrumsporlu golcü oyuncu Mümin Aysever bu senede ligde gol krallığının en büyük adayı. 3 Gruptan oluşan 3’üncü ligde attığı 10 gol ile gol krallığında 2. sırada Mümin Aysever bulunurken, gol krallığında ise 1. Grup takımlarından Çorum Belediyespor’dan 12 gol atan Yakup Altan bulunuyor.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu