GündemMagazinManşet

400 YILLIK EKLİSİA KİLİSESİ BU KEZ BİR DÜĞÜNE EV SAHİPLİĞİ YAPTI

IMG_5476Uluslararası festivallerin yapıldığı Eklisia Kilisesi bu kez bir düğüne ev sahipliği yaptı.

Gümüşlük Mahallesi’ndeki 400 yıllık tarihi Eklisia Kilisesinde yapılan düğün merasimiyle Bankacı Gülen Başak Demirağlı ve iş adamı Oğuz Konca çifti dünya evine girdi. Akşam saatlerinde düğünün yapılacağı tarihi Eklisia Kilisesine gelen genç çiftin nikahı davetlilerin huzurunda kıyıldı.

Mutlulukları gözlerinde okunan genç çift ilk danslarını da tarihi mekanın içinde yaptı. Gülen Başak ve Oğuz çifti daha sonra bu mutlu günlerinde kendilerini yalnız bırakmayan davetlilerin tebriklerini kabul etti.

Düğün merasiminde basın mensuplarının sorularını da yanıtlayan genç çift, bir yıl önce tesadüfen bu kiliseyi gördüklerini ve düğünlerini burada yapmaya karar verdiklerini anlatarak ” Bodrum’daki tek tarihi mekan burası değil. Bu tür tarihi alanlar bu şekilde değerlendirilebilir. Tarihi eserler kapalı kaldıkça çürüyor. Bu şekilde daha canlı kalacağını düşünüyoruz. Bu mutlu günümüzde bizi yalnız bırakmayan dostlarımıza çok teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştular.

Genç çift ve davetliler Nurzat & Esra Orkestrası’nın bir birden güzel şarkıları eşliğinde gece boyunca eğlendiler.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu