ÇevreGündemManşet

YAVRULARINIDA KATLETMİŞLER…

Bodrum kedi zehirlenmesiBodrumda bir kedinin zehirli et ve kıyma verilerek öldürüldüğü iddia edildi. Bir kaç hafta önce de kedinin 4 yavrusunun zehirlendiği öğrenildi.

Eski hükumet Sokak üzerinde sabah saatlerinde zehirlenerek öldürülmüş bir kedi bulundu. Bölgede birkaç hafta önce de aynı kedinin 4 yavrusunun bir çevre sakini tarafından zehirlenerek öldürüldüğü iddia edildi.

Uzun yıllardan beri hayvan hakları için mücadele veren Rengin Nuruşan, sabah saat 10.00 sularında kediye mama vermek için geldiği sırada kediyi hareketsiz yerde yatar vaziyette bulduğunu ve kedinin ağzından köpükler geldiğini anlattı.

Hayvan sevgisi sayesinde kanseri ve felci yendiğini anlatan Duruşan, Bodrum merkezinde 250 sokak hayvanına baktığını ve her gittiğinde kedilerin zehirlendiğini gördükçe üzüldüğünü ifade ederek, konuşmasını şöyle sürdürdü:

“Bugün yine bir kedinin zehirlendiğini gördüm. Geçen gün de bu kedinin 4 tane yavrusunu zehirlediler. Çok üzülüyorum, lütfen buna bir çare bulunsun. Bu hayvanlara bunu yapanların cezalandırılmasını istiyorum. Can çekişerek öldüler ağızlarından kan geldi. Bunlara geçerken hep mama veriyorum. Sabah bu kediyi bu halde görünce üzüntüye boğuldum. Artık insanları sevmiyorum” dedi.

Nuruşan bölgede her sene yılbaşına doğru kedilerin zehirlenerek öldürüldüğünü de sözlerine ekledi.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu