GündemManşetSpor

LİDER YARA ALDI

Halideedipadivarspor_Bodrumspor (8)Spor Toto 3. Lig 2. Grup’ta mücadele eden Bodrum Belediyesi Bodrumspor İstanbul deplasmanında Halide Edip Adıvarspor’a 2-1 mağlup oldu.

İstanbul Fatih Vefa Stadı’nda oynanan karşılaşma öncesinde her iki takım taraftarları karşılıklı tezahüratlar ile birbirlerine başarılar dilediler. Karşılaşmanın ilk yarısı vasat bir oyunla geçerken, ikinci yarıda her iki takımda gol atmak için birçok pozisyona girdi. Karşılaşmanın önemli dakikaları ise şu şekilde;

Dakika 22 – B.B. Bodrumspor atağında Mümin Kerem ile ver kaç yaparak ceza sahasına girdi ancak Halide Edip Adıvarspor defansı topu son anda taca gönderdi.

Dakika 42 – B.B.Bodrumspor atağında Kerem sağ kanattan topu ceza sahasına gönderdi ancak Mümin’in kafa vuruşu zayıf kaldı.

Dakika 45 – B.B. Bodrumspor atağında kaptan Erkan topu Tufan ile buluşturdu. Tufan ceza sahası içindeki Mehmet Bağlı’ya, Mehmet Bağlı’da Mümin’e güzel bir pas verdi ancak Halide Edip Adıvarspor defansı son anda araya girerek topu uzaklaştırdı.

Dakika 63 – Halide Edip Adıvarspor atağında Taner’in sol kanattan ceza sahasına gönderdiği topa Hüseyin güzel bir vuruş yaptı ancak top yan ağlarda kaldı.

Dakika 74- B.B. Bodrumspor atağında ceza sahası içinde topla buluşan Mümin güzel bir çalım ile defansı geçerek sıfır noktasından topu ağlarla buluşturdu.

Dakika 80 – Halide Edip Adıvarspor sol kanattan gelen ortada Taner kafa vuruşuyla topu ağlarla buluşturdu.

Dakika 88 – Halide Edip Adıvarspor’ın sol kanattan kullandığı serbest vuruşta Safa kafa vuruşuyla topu ağlarla buluşturarak takımına galibiyeti getiren golü attı.

Kalan dakikalarda her iki takımda karşılıklı ataklara girse de karşılaşmada gol olmadı ve Halide Edip Adıvarspor taraftarı önünde B.B. Bodrumspor’u 2-1 mağlup etti.

Karşılaşma sonrası Halide Edip Adıvarspor taraftarları B.B. Bodrumsporlu futbolcuları alkışlayarak soyunma odasına gönderirken, yaklaşık 200 kişilik B.B. Bodrumspor taraftarları da her iki takım oyuncularını alkışladılar.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu