EkonomiGündemManşet

BESİAD’DAN MUĞLA ZİYARETLERİ

BESİADBodrum Esnaf Sanayici ve İşadamları Derneği (BESİAD) başkan ve üyeleri Muğla’da bir dizi ziyaretlerde bulundu.

Yönetim Kurulu Başkanı Emre Köroğlu ve Yönetim Kurulu üyelerinden oluşan bir heyet ile başta Muğla Valisi Amir Çiçek ve Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı olmak üzere birçok kurum ve kuruluşu ziyaret ederek görüş alışverişinde bulundu.

Bodrum’un önemli STK’larından birisi olan BESİAD yeni Yönetim Kurulu üyeleri Muğla’da çeşitli kurum ve kuruluşları ziyaret etti. BESİAD Yönetim Kurulu Başkanı Emre Köroğlu ile Neslihan Nazlıoğlu, Hafize Dilek Öz, Enver Kılıç, Yılmaz Algül, Gündüz Nalbantoğlu, Ahmet Gümüş ve Adalet Ağan’dan oluşan heyet, başta Muğla Valisi Amir Çiçek ve Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı olmak üzere GEKA, KOSGEB, Muğla Ticaret Odası, Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi, ve Muğla İşadamları Derneğini ziyaret ederek görüş alıverişinde bulunurken, özellikle Bodrum ve iş dünyasını ilgilendiren bir çok konuda çeşitli projeler üzerinde değerlendirmelerde bulundular.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu