AsayişGündemManşet

POLİSTEN HUZUR OPERASYONU

bodrum ilçe emniyet müdürlüğüBodrum’da görevli güvenlik güçleri vatandaşların huzur ve güveni için gece gündüz çalışmalarını sürdürüyor.

Bodrum İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler geçtiğimiz gece sorumluluk bölgeleri olan Bodrum Merkezi, Gümbet, Konacık, Ortakent veYalıkavak Mahallelerinde genel asayiş ve huzur uygulaması gerçekleştirdi.

Gece yarısı başlayan ve saat 04.30’a kadar süren Genel Asayiş Huzur Uygulamaları adı altında yapılan faaliyette, Bodrum Merkez-Kumbahce-Gümbet-Konacık-Ortakent ve Yalıkavak bölgelerinde faaliyet gösteren 17 işyeri kontrol edildi.  Belirlenen 4 bölgede şok uygulamalar gerçekleştirildi.

Uygulamalar sonucunda, göçmen kaçakçılığı yapmak suçundan aranan bir şahıs ile cezaevi firarisi bir kişi yakalandı. Az miktarda esrar maddesinin ele geçirildiği faaliyette, 6 işyerine toplamda 23 kişiye kimlik bildiriminde bulunmamaktan idari işlem yapıldı.

Yol kontrol uygulamasının da yapıldığı gecede 462 kişiye GBT sorgusu yapıldı.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu