GündemManşetSpor

YÖNETİMİNDEN BODRUM HALKINA TEŞEKKÜR

Bodrumspor_yonetim_tesekkur (4)Bodrum Belediyesi Bodrumspor’da Ekim ayı olağan yönetim kurulu toplantısı gerçekleştirildi.

Bodrumspor’un Gümbet’te bulunan tesislerinde gerçekleşen toplantıda yönetim kurulu kararıyla Murat Süren fahri olarak yönetim kuruluna alınırken, toplantıda kulüp ile ilgili diğer konularda masaya yatırıldı. Özellikle Gümbet Tesislerinin yanına başlanılan ek tesis binası ve Yelken şubede devam eden inşaatların son durumlarının değerlendirildiği toplantıda, yönetim olarak Bodrum kamuoyuna teşekkür mesajı da verildi. Bodrumspor’un özellikle iç saha maçlarında oynadığı karşılaşmalarda tribünleri dolduran Bodrumspor sevdalılarına ve Bodrum Yarımadasında bulunan spor kulüplerine desteklerinden dolayı teşekkür eden Bodrumspor yönetimi, Bodrum halkını 2. Lig yolunda tüm maçlarda tribünleri doldurmaya davet etti.

Bodrumspor Bu Hafta Trabzon Deplasmanında

Geçtiğimiz haftayı Tunceli deplasmanında Dersim Spor’u 3-0 yenerek haftayı grubunda lider olarak kapatan B.B. Bodrumspor bu hafta ise Trabzon deplasmanında Yomraspor ile karşılaşacak. 18 Puan ile Spor Toto 3. Lig 2. Grup’ta lider olan B.B. Bodrumspor, geçtiğimiz sezon yine aynı grupta karşılaştığı Yomraspor ile deplasmanda karşılaşacak. Ligde 8 puan ile 13. Sırada bulunan Yomraspor ile B.B. Bodrumspor arasında 30 Ekim Pazar günü oynanacak karşılaşmanın başlangıç düdüğü ise 13:00’da çalacak.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu