GündemKültür SanatManşet

NAPTURUN PANSIYON SERGILENMEYE DEVAM EDIYOR

napturun_pansiyon_devam_ediyor (1)Harun Özakıncı tarafından kurulan Sahne Gari, Bodrum Belediyesi’nin destekleriyle hazırlamış olduğu “Napturun Pansiyon” oyununu Mumcular ve Yalıkavak’ta da sergileyecek.

Bodrum Belediyesinin destekleriyle Sahne Gari tarafından hazırlanan “Napturun Pansiyon” 30 Ekim Pazar günü saat 18.00’de Mumcular Karaova Kültür Merkezi’nde; 3 Kasım Perşembe günü ise saat 20.00’de Yalıkavak Mehmet Bayzıt Gösteri Salonu’nda tiyatroseverlerle buluşacak.

Sanat yönetmenliğini Funda Açıkbaş’ın yaptığı “Napturun Pansiyon” oyununun yazarı ve yönetmeni Harun Özakıncı. Oyuncuları  ise Özge Balkanlı, Harun Özakıncı ve Mehmet Çağlar Ertuğrul.  Oyun, 1980 senesinde Bodrum’da eski bir ev kiralayıp ev pansiyonculuğu yapmaya başlayan Meltem’in Bodrumluların neyi nasıl yaptıklarını, neyi nasıl söylediklerini araştıran bir kitap yazması üzerine kurulu. Ayrıca Meltem karakterinin Bodrum’daki sosyal yaşamın sebeplerini araştırması ile mal sahibi ve komşusu Ersöz’le uğraşarak mutlu mesut yaşarken Bodrum kasabasında fiziksel değişikliklerin gerçekleşmesinin konu edildiği oyun, yaklaşık doksan dakika.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu