GündemManşet

ARJANTİN BAŞKONSOLOSU BODRUM’DA

DSC_5604Arjantin Cumhuriyeti İstanbul Başkonsolosu Diego Alvares Rivera göreve geldikten sonra ki ilk resmi il dışı ziyaretini Bodrum Kaymakamı Dr. Mehmet Gödekmerdan’ı makamında ziyaret ederek gerçekleştirdi.

Bodrum Kaymakamı Dr. Mehmet Gödekmerdan “Sizleri Bodrum’da görmekten mutluluk duyuyoruz. Arjantin’li vatandaşlarımızı da Bodrum’da görmeyi umut ediyoruz. Nazik ziyaretinizden dolayı teşekkür ederim” dedi.

Temmuz ayından bu yana İstanbul’da bulunan ve 3 Ekim tarihinde resmi olarak görevine başlayan Başkonsolos Diego Alvares Rivera Kaymakam Dr. Gödekmerdan’a “Bizi kabul etiğiniz için teşekkür ederim. Bizlerde Bodrum’da olmaktan mutluluk duyuyoruz. Görevime başladıktan sonra il dışı ilk resmi ziyaretimi Bodrum’a gelerek size yapmak istedim. Bodrum Arjantin de özellikle son yıllarda merak edilen, ilgi duyulan bir tatil yeri. Vatandaşlarımız tatilleri için önümüzdeki yıllarda Bodrum’u tercih edeceklerini düşünüyorum. Bende ilk olarak buraya gelip Bodrum’u görmek, sizleri tanımak istedim. Bodrum gerçekten çok güzel bir yer. Dolaştıkça beğenim daha da artıyor. Arjantin Başkonsolosluğu olarak Bodrum’dan gelecek misafirlerimizin de her zaman hizmetindeyiz” dedi.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu