AsayişGündemManşet

FETÖ SORUŞTURMASINDA 2 TUTUKLU 5 GÖZALTI VAR…

Bodrum adliyesi

BYLOCK KULLANICILARI TUTUKLANDI

Bodrum Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından FETÖ/PDY Silahlı Terör Örgütüne üye olmak suçundan yürütülen bir soruşturma kapsamında, Bylock mesajlaşma programını kullanan iki kişi tutuklandı.

Daha önce açığa alınan zabıt kâtibi F.K. ile İcra Müdür Yardımcısı İ.A.’nın örgütün içi haberleşme aracı olarak kullandığı Bylock isimli programı üzenlerine kayıtlı hatlar üzerinden telefonlarına yükledikleri belirlendi. Bunun üzerine gözaltına alınan zanlılar yapılan sorguları sonrasında tutuklandı. Aynı soruşturma kapsamında daha önce açığa alınan bir zabıt kâtibinin daha yakalanması için çalışmalar devam ettiği bildirildi.

3. DALGADA 5 GÖZALTI

FETÖ üyesi oldukları şüphesiyle 2’ si Bodrum, 1’ i Yatağan, 1’i Muğla Merkez ve 1’ i de İzmir’de olmak üzere 5 şüpheli, eş zamanlı arama-el koyma işlemleriyle yakalanarak gözaltına alındı.  Polis ekipleri tarafından gözaltına alınan S.T., A.D., M.A., Ş.G. ve O.B. isimli şüphelilerin Bodrum İlçe Emniyet Müdürlüğünde işlemleri sürüyor.  Şüphelilerin işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edilecekleri bildirildi.

Öte yandan, Bodrum Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından FETÖ/PDY silahlı terör örgütü kapsamında farklı soruşturmaların yoğun bir şekilde devam ettiği öğrenildi.

 

 

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu