AsayişGündemManşet

YUNUSLARA NAZAR DEĞDİ

IMG_8808Bodrum Emniyet Müdürlüğü’nde görevli Yunus Timi kaza geçirdi.Bir anda yola fırlayan köpeğe çarpan motosikletli tim kazada yaralandı.

Kıbrıs Şehitleri Caddesi Gümbet Kavşağı civarında meydana gelen kazada, Yunus Timinde görevli polis memuru Mehmet Ali Tosun yönetimindeki motosiklet, bir anda çıkan köpeğe çarpması sonucu devrildi.

Motosikletin devrilmesiyle yaşanan kazada, sürücüsü Mehmet Ali Tosun ile motosikletteki diğer polis memuru Fatih Altuntürk yaralandı. Yaralı polislere ilk yardımı çevreden geçen vatandaşlar yaptı. Yoğun araç trafiğini yavaşlatan vatandaşlar, durumu polis ve sağlık ekiplerine bildirdi.

Haberi alan ve kısa sürede olay yerine gelen diğer polis ekipleri, meslektaşlarının durumunu kontrol ederek can güvenliklerini sağladılar. Kaza mahalline ulaşan 112 Acil Sağlık ekiplerince ilk müdahalesi olay yerinde yapılan yaralılar daha sonra Bodrum Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

Yaralı polislerin sağlık durumlarının iyi olduğu tedavilerinin sürdüğü öğrenildi.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu