AsayişGündemManşet

GÜN İÇİNDE MEYDANA GELEN KAZALARDA 2 KİŞİ YARALANDI

ORTAKENT KAZAGün içinde Bodrum’un farklı noktalarında meydana gelen kazalarda biri Alman uyruklu iki kişi ağır şekilde yaralandı.

Bodrum’daki ilk kaza sabah saatlerinde Gümüşlük Mahallesinde meydan ageldi. Motosikletiyle ilerleyen Alman uyruklu şahıs karşı yönden gelen otomobille çarpıştı. Bir gros marketin önünde meydana gelen trafik kazasında 73 yaşındaki Almanya vatandaşı İngomar Sanft isimli kişi yaralandı. Olay yerine çağrılan ambulans ile özel bir hastanede tedavi altına alınan Alman uyruklu kişinin vücudunun çeşitli yerinden ağır şekilde yaralandığı öğrenildi.

İlçedeki ikinci üzücü kaza ise İslamhaneleri Mahallesi’nde meydana geldi. Bir otomobil ile motosikletin çarpıştığı kazada ise motosiklet sürücüsü ağır şekilde yaralandı. Turgutreis-Bodrum Karayolu üzerinde meydana gelen trafik kazasında yaralanan sürücünün özel bir hastanede tedavi altına alındı. Edinilen bilgilere göre, beyin ölümü gerçekleşen sürücünün yoğun bakım ünitesinde tutulduğu öğrenildi.

Akşam saatlerinde Ortakent-Yahşi Mahallesi’nde meydana gelen kazada ise şans eseri yaralanan olmadı. İddiaya göre, bir grup gencin alkol alarak gezdikleri otomobil Bodrum-Turgutreis Karayolu Ortakent Mezarlığı yakınlarında orta refüje çıktı.  Paniğe kapılan gençler kaza sonrası aracı terk ederek olay yerinden kaçtı. Maddi hasar meydana gelen araç çekici yardımıyla kaldırılırken Polis ekipleri kaza ile ilgili inceleme başlattı.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu