GündemKültür SanatManşet

FESTİVAL GÜLSİN ONAY – EREN LEVENDOĞLU DÜETİYLE SON BULDU

DSC_703713. Uluslararası Gümüşlük Klasik Müzik Festivali, Devlet Sanatçısı Piyanist Gülsin Onay ve Piyanist Eren Levendoğlu’nun düeti ile tarihi taş ocağında gerçekleşen muhteşem konserle sona erdi.

Bu yıl Denizbank ana sponsorluğunda, Bodrum Klasik Müzik Derneğinin bir kültür sanat hizmeti olarak gerçekleştirilen 13. Uluslararası Gümüşlük Klasik Müzik Festivali, Gülsin Onay ve Eren Levendoğlu’nun Koyunbaba Antik Taş Ocağında gerçekleştirilen Taşta Klasik konserleri kapsamında verdikleri kapanış konserine ev sahipliği yaptı.

Festivalin öncüleri, sanat yönetmeni Piyanist Eren Levendoğlu ve festivalin sanat danışmanı, devlet sanatçısı Piyanist Gülsin Onay, iki piyano için yazılmış eserlerden seçtikleri repertuarda, W.A. Mozart, F. Schubert ve D. Shostakovich’in eserlerini seslendirerek muhteşem bir finale imza attılar.
33 günde 28 konserle Türkiye’nin sanat gündeminde yerini alan 13. Uluslararası Gümüşlük Klasik Müzik Festivalinin final konserinde sahneye çıkan Gülsin Onay ve Eren Levendoğlu, tarihi taş ocağını dolduran sanatseverlerin karşısına W.A. Mozart’ın “İki Piyano için Re Major Sonat, K.448” adlı eseriyle çıktılar. Bu eser, I. Allegro con spirito, 2. Andante ve 3. Molto Allegro başlıklarından oluşuyordu.

Bodrumluların ve bölgeye tatile gelen klasik müzikseverlerin yoğun ilgi gösterdiği konser öncesinde festivale destek veren sponsorlara, teşekkür plaketi verildi.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu