GündemManşet

GOLDEN ÇETESİ EMİN ELLERDE

Bodrum--golden çetesiBodrum’da hayvanseverliği ile tanına ve 12 köpekten oluşan Golden Çetesinin sahibi Şenol Özbakan yarın toprağa verilecek.

Özbakan’ın mezarına köpeklerden alınan tüyler ve boncuklardan yapılan bir kolye bırakılacak.

Aydın’da tedavi gördüğü özel bir hastanede önceki gün hayatını kaybeden Türkiye’nin en ok sevilen çete lideri Şenol Özbakan Perşembe günü İzmir-Balçova’da toprağa verilecek.

Sokaklarda yaşayan Golden cinsi 12 köpeğe yıllarca bakması adı verdiği “Golden Çete” ile tanınan eski kaptan Şenol Özbakan’ın ölümü hayvan severleri üzüntüye boğdu.

Özbakan’ın hastaneye kaldırılmasından sonra Bodrumlu hayvan severlerin aracılığı ile Güvercinlik Mahallesi’ndeki bir villanın bahçesine yerleştirilen çete üyeleri sahipsiz kalmadı. Özbakan’ın emanetine sahip çıkan hayvanseverlerden Aylin Yıldız Schwarz köpeklerle yakından ilgileniyor.

Güverciklik’teki evinde köpeklere bakan Aylin Yıldız Schwarz Özbakan’ın ölümüne çok üzüldüklerini ifade ederek şunları söyledi:

“Hepimizin başı sağ olsun, Şenol Kaptanı kaybettik Hak’kın rahmetine kavuştu. Geride bıraktığı 12 Golden, Bodrum’un simgesi Golden Çetesi bende yaşıyorlar. En güzel şekilde bakılıyorlar. Tedavileri oluyor, veteriner kontrolünden geçtiler. Bunlar bir emanet olarak arkadaşım Yeşim Güngör rica etti ve aldım.”

Schwarz, sosyal medya üzerinden kendisine yapılan suçlamalara ise çok üzüldüğünü ve köpekler üzerinden rant elde etmek isteyenlerin olduğunu açıkladı. Aylin Yıldız Schwarz, evinde 62 diğer bölgelerde ise 300 köpekle yakından ilgilendiği ifade ederek, golden çetesini oluşturan 1 köpeğin Amerika’ya gönderileceği ile ilgili asılsız iddiaların kasıtlı çıkarıldığını söyledi.

Köpekleri İzmir’e götüremeyen hayvanseverler, köpeklerden aldıkları tüyleri ve Şenol Özbakan’ın boncuklardan yaptığı bir kolyeyi mezarına bırakacaklar.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu