AsayişGündemManşet

KAYIP 21 KİŞİ ARANIYOR

bodrum-göçmenBodrum Karaada açıklarında batan teknede kaybolan 21 kaçak göçmen için havadan ve denizden aramalar devam ediyor.

Yasa dışı yollarla Bodrum’da Yunanistan’a kaçmak isteyen 31 kaçak göçmeni taşıyan tekne alabora olmuş sahil güvenlik ekibinin denizde yaptığı aramalarda 6 kişinin cesedine ulaşılmış, 4 kişi sağ olarak denizden çıkarılmıştı. 21 kaçak mültecinin kayıp olduğu denizde aramalar hız kesmeden devam ediyor.

Aramalara aralıksız olarak devam eden Sahil Güvenlik ekipleri, Karaada, Gümbet Koyu, Bitez-Adaboğazı ve Çelebi Adası civarında çalışmalarını sürdürüyor. Arama çalışmalarına, 1 Sahil Güvenlik uçağı, 1 helikopter, 1 Arama Kurtarma Gemisi ve Sahil Güvenlik Botları katılıyor.

Yaşanan üzücü kaza ile ilgili de Türk Radyo telsiz üzerinden denizcilere saat başı dikkatli olmaları konusunda çağrıda bulunuyor.

Öte yandan, olayla ilgili soruşturmayı yürüten Bodrum İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri organizatör şüphesi ile ilgili olarak 1 kişiyi gözaltına aldı.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu