AsayişGündemManşet

VALİLİKTEN KULÜP BAŞKANI AÇIKLAMASI…

Muğla Valiliği, Denizlispor Kulüp Başkanı Ali Çetin’in Fethiye’de darp edildiği iddialarına ilişkin açıklama yaptı.

Yaşanan olayla ilgili olarak yapılan açıklamada şu bilgilere yer verildi:

“15 Ağustos 2019 günü basın yayın organlarında yer alan “Denizli Spor Kulübü Başkanı Ali ÇETİN’in Fethiye ilçesinde Polis tarafından saldırıya uğrayarak darp edildiği” iddiasını ihtiva eden ve gerçeği yansıtmayan haberlere konu olay;

14 Ağustos 2019 günü saat:19.45 sıralarında Fethiye ilçemiz Balık Halinde bir restoranda, Denizli Spor Kulüp Başkanı Ali ÇETİN ve yakınları ile restoran sahibi ve çalışanları arasında çıkan bir rezervasyon tartışmasıyla başlamıştır. Dışarıya taşan tartışma ve arbedeye balık halinde bulunan diğer esnaf ve vatandaşın da dahil olması ile olay büyümüştür. Bu sırada yakın bir mevkide görevli olan trafik ekibimiz, asayiş ekibi gelinceye kadar yaya olarak olay mahalline intikal ederek olayı sakinleştirici, yatıştırıcı olmaya çalışmıştır. 1.50 promil alkollü olduğu raporla saptanan Ali ÇETİN,hakaret ve mukavemet göstererek saldırgan tavırlarla görevli polislerin görevlerini yapmalarını  engellemeye çalışmıştır. Takviye asayiş ekiplerinin intikalinde Ali ÇETİN ve beraberinde bulunanların agresif tutum ve davranışlarla, görevli polislerin yakalama işlemi gerçekleştirmesine hakaret ve küfürlerle aktif direnç göstermeleri üzerine; görevli polislerimizce kademeli olarak gaz spreyi ve zor kullanılmıştır.

Aşırı alkollü olan şahıs direnmemesi ve küfretmemesi konusunda defaatle uyarılmasına rağmen aynı agresif tutum ve davranışlarını hakaretlerle birlikte Doktor Raporu almak üzere sevk edildiği Devlet Hastanesinde de devam ettirmiştir.

Olaya müdahale eden Polis Memurları karşılaştıkları direnç,  fiili mukavemet ve hakaretlerden dolayışikayetçi olurken, Ali ÇETİNde kendisinin darp edildiği iddiasıyla şikayetçi olmuştur. Meydana gelen olaya Fethiye Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından el konulmuş olup, adli ve idari tahkikata başlanılmıştır.”

 

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu