ManşetSpor

Avrupa Kupasına Veda Ettik

Denizin Kızları İkinci Devre Direnemedi

 

Armada Praxis Yalıkavak Spor Hentbolcuları Avrupa Hentbol Federasyonu (EHF) tarafından düzenlenen 2023-2024 sezonu Kadınlar Avrupa Kupası son 8 Turu kapsamında rövanş maçında Portekiz temsilcisi Sport Lisboa E Benfica ile karşılaştı.

Portekiz’de oynanan ve 33-29 biten ilk karşılaşmada aldıkları mağlubiyet nedeniyle yarı final için karşılaşmayı 5 gol önde tamamlamak için sahaya çıkan Denizi Kızları, oyuna hızlı başladı. Oldukça çekişmeli ve karşılıklı atakların geliştiği heyecanlı maçın ilk yarısında 11-12 skorla soyunma odasına giden Armada Praxis Yalıkavak Spor Hentbolcuları, ikinci yarıda da rakibine şans vermemek ve sayı farkını açılmaması için büyük mücadele verdi.

Karşılaşma boyunca sahayı dolduran taraftarların coşkulu tezahüratlarıyla oynayan Denizin Kızları rakibinin ikinci yarıdaki ataklarına engel olamayınca, 23-30 skorla maçı tamamlayarak, Avrupa Hentbol Federasyonu Kadınlar Kupası karşılaşmalarına veda etmiş oldu.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu