ManşetSpor

Bodrum Tenisinde 100. Yıl Coşkusu

100.Yıla Özel Turnuva

 

Bodrum Tenis İhtisas Kulübü’nde düzenlenen 100. Yıl Cumhuriyet Kupası, renkli anlara sahne oldu. Turnuvaya 100’e yakın tenisçi katıldı.

Cumhuriyetimizin 100. Yılı etkinlikleri kapsamında, Bodrum Tenis İhtisas Kulübü’nde 100. Yıl Cumhuriyet Kupası düzenlendi. Bodrum Belediyesi’nin katkılarıyla düzenlenen ve 2 gün süren karışık çiftler turnuvasına 100’e yakın tenisçi katıldı. Turnuva öncesi düzenlenen törene tenisçiler, kırmızı beyaz ve ay yıldızlı kıyafetleriyle katıldı. 2 gün süren ve birbirinden çekişmeli geçen maçlar sonucunda Münevver Şafak – Alp Arbak çifti,  Nurçin Aksoy – Nurettin Cakcak çiftini yenerek şampiyon oldu. Turnuvada üçüncülüğü Aydan Ongun – Emre Ünlü çifti kazandı. Turnuva sonunda Bodrum Sağlık Vakfı öğrencileri tarafından hazırlanan 100. Yıl kupaları şampiyon ve finalistlere verildi.

Bodrum Tenis İhtisas Kulübü işletmecisi Erkan Edis, böyle anlamlı bir turnuvaya ev sahipliği yapmaktan dolayı çok gururlu olduklarını söyledi. Başarılı antrenör Edis, 2 gün boyunca tarihi anlar yaşadıklarını belirterek; “Büyük Önderimiz Atatürk’ün bize emanet ettiği ve sonsuza kadar koruyup, yaşatacağımıza yemin ettiğimiz Cumhuriyetimizin 100. Yılını, böyle anlamlı bir turnuvaya ev sahipliği yaparak kutlamanın tarifsiz gururu içindeyiz. 2 gün boyunca kulübümüz adeta kırmızı beyaza boyandı. Cumhuriyetimizin 100. Yılına tanık olmak ve 100. Yılı böyle bir organizasyonla taçlandırmak çok anlamlı. Tüm katılan tenisçi arkadaşlarıma ve desteğinden dolayı Bodrum Belediyesi’ne çok teşekkür ederim” dedi.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu