GündemManşetSpor

TEMSİLCİMİZ ANTALYA DEPLASMANINDA

Bodrumspor (2)Spor Toto 3. Lig 2. Grup’ta mücadele eden Bodrum Belediyesi Bodrumspor sezonun ikinci haftasında Antalya deplasmanında Kemerspor 2003 ile karşılaşacak.

Ligin ilk haftasında Bodrum Şehir Stadı’nda Çatalcaspor’u 3-0 mağlup eden, hafta içi Ziraat Türkiye Kupası’nda Muğlaspor ile karşılaşan ve karşılaşmayı penaltılarda 4-3 kazanan B.B. Bodrumspor, bu hafta Antalya deplasmanında Kemerspor 2003 ile karşılaşacak.

Bodrum’da ki hazırlıklarını tamamlayan ve son antrenmanını Antalya yolculuğunda Muğla’da yapacak olan B.B. BodrumsporAntalya’ya 3 puan hedefi ile gidiyor.

B.B. Bodrumspor kulüp başkanı Rıza Karakaya ise Muğlaspor’a başarılar dileyerek başladığı konuşmasında şunları söyledi;

“Geçen Salı günü güzel bir Türkiye Kupası oynadık. Muğla’nın iki güzide kulübü güzel bir futbol sergilediler. Ben iki takımı da tebrik ediyorum. Bu güzel mücadelenin sonunda kazanan taraf biz olduk. Ben Muğlasporumuza, yöneticilerine, selamlarımı yolluyorum, Allah yollarını açık etsin. Güzel de bir takım kurmuşlar ben başarılı olacaklarına inanıyorum. Bizde bu hafta Cumartesi günü Kemer’e gidiyoruz. Kemer’de bu ligin iyi takımlarından biri, geçen sene play-off’u son anda kaçırmıştı. Geçen sene ki kadrolarını da fazla bozmadılar, çok güzel bir müsabaka olacak. Oraya maçı izlemeye gelenler şölen havasında bir karşılaşma izleyecekler bence”.

“BODRUM’U BODRUM’A LAYIK BİR ŞEKİLDE TEMSİL EDECEĞİZ”

Karşılaşmanın Cumartesi günü olmasından dolayı seyircinin az olabileceğini belirten başkan Karakaya, kulüp olarak yine de otobüs kaldırdıklarını belirerek konuşmasına şu şekilde devam etti;

“Daha öncede söylemiştim bu sene orta bütçeli bir takım yarattık ancak biz yine zirveye oynayacağız. Bodrumspor’u kalpten sevenleri inşallah sevindireceğiz. Bodrumspor çok güzel günleri inşallah bizlerin emekleriyle, taraftarların emekleriyle, personellerin, futbolcuların, teknik heyetin ve tabi bu işin arka planında Mehmet Kocadon gibi bir başkanımız var ve hep birlikte güzel günleri göreceğiz”.

Başkan Karakaya ayrıca, “Bodrum’u Bodrum’a layık bir şekilde temsil edeceğiz” diyerek yönetim olarak takıma güvenlerinin tam olduğunu ve sezon sonu mutlu sona hep birlikte ulaşılacağını söyledi.

B.B. Bodrumspor ile Kemerspor 2003 arasında Cumartesi günü Antalya Dr. Fehmi Öncel Stadı’nda oynanacak karşılaşmanın başlangıç düdüğü ise 16.30’da çalacak.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu