GündemManşet

KAYMAKAMDAN BAYRAM MESAJI

Dr.Mehmet GödekmerdanBodrum Kaymakamı Dr. Mehmet Gödekmerdan Kurban Bayramı kutlama mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Dini ve milli bayramlarımız, millet olarak birlik ve beraberliğimizi daha içten hissettiğimiz, mutluluklarımızı paylaştığımız müstesna günlerimizdir. Dini hayatımızda özel bir yere sahip olan Kurban Bayramı, millet olarak her yıl adeta yeniden kaynaşıp kucaklaşmamıza, birlik ve beraberliğimizin kuvvet bulmasına vesile olmaktadır.

Ailelerin, komşu, dost ve akrabaların karşılıklı ziyaretlerle bir araya geldiği, ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın da gözetildiği bu özel günler, hiç şüphesiz milletimizin hoşgörü, yardımlaşma ve dayanışma duygularını yoğun olarak yaşadığı günlerdir.

Her türlü dargınlıkları ve kırgınlıkları unutturan, dostluk ve hoşgörü duygularını güçlendiren, sevinç ve mutluluğun milletçe yaşandığı bu müstesna bayram günlerini eş, dost ve akrabalarımız ile yaşamak, muhtaç ve yalnız vatandaşlarımızın yanında olmak, inancımızın ve kültürümüzün gereğidir.

Kurban Bayramı’na; son günlerde yaşadığımız, milli birlik ve beraberliğimize, huzur ve barışımıza kasteden hain terör saldırılarında şehit verdiğimiz güvenlik güçlerimizin, yaralı gazilerimizin üzüntüsü ve burukluğuyla giriyoruz. Aziz vatanımız, huzur ve güvenliğimiz için en değerli varlıkları olan canlarını hiçe sayan aziz şehitlerimizi ve kahraman gazilerimizi asla unutmayacak ve unutturmayacağız.

Bu bayramda da kardeşlik duygularımızı pekiştireceğimize olan inançla; tüm İslâm âleminin Kurban Bayramını yürekten kutluyor; bayramın tüm insanlığa barış, sevgi, kardeşlik, birlik ve beraberlik getirmesini temenni ediyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum.”

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu