EkonomiGündemManşetTurizm

CELEBRİTY REFLECTİON’DAN 3 BİN YOLCU DAHA

Bodrum kruvaziyer turizmiBodrum’a gelen onlarca yolcu gemisi ve binlerce turistle kruvaziyer turizmi beklenen seviyede devam ediyor.

Sabah saatlerinde Bodrum’a demir atan Malta Bayraklı yolcu gemisi “Celebrity Reflection” 3 bin 49 yolcusu ile ilçeye ekstra bir hareketlilik kazandırdı.

İlçeye 6. kez gelen 319 metre uzunluğundaki dev yolcu gemisinde bin 243 mürettebat bulunuyor. Kuşadası’ndan gelip Bodrum Limanına yanaşan gemide çoğunluğu İngiliz uyruklu 3 bin 49 turist bulunuyor.

Liman içindeki gümrük işlemlerinin ardından yolcu gemisinden inen turistlerin çoğunluğu, Paşatarlası, Kumbahçe ve Cumhuriyet Caddesi’nde yürüyüş ve alışveriş yaptı.

Cumhuriyet Caddesinde yoğunluk oluşturan turistler, kafe ve restoranlarda oturarak zaman geçirdi. Bazı turistler sahilde denize girip güneşlenirken, bazıları da Bodrum manzarasında fotoğraf çektirdi. Bazı turistler ise araçlarla ilçedeki tarihi mekanları gezdi.

Celebrity Reflection isimli yolcu gemisinin gece saatlerinde Girit Adası’na doğru hareket edeceği bildirildi.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu